Τρίτη 22 Απριλίου 2014

Ο ΣΠΥΡΟΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΗ ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ

Ο Σπύρος Βασιλείου, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος και πάλι με τον συνδυασμό "Ναύπλιο Νέα Ελπίδα" και το Χρήστο Γραμματικόπουλο.

Ο κ. Βασιλείου γεννήθηκε και μεγάλωσε στο Ναύπλιο, είναι πτυχιούχος της σχολής "Διοίκηση Επιχειρήσεων" Τ.Ε.Ι. Πατρών και εργάζεται στον οργανισμό ΕΛΤΑ ως τμηματάρχης.

Τονίζει μεταξύ άλλων: "...Θέτω υποψηφιότητα στις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στο συνδυασμό ''ΝΑΥΠΛΙΟ ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ''με το Χρήστο Γραμματικόπουλο . Είμαι από την πρώτη στιγμή στο πλευρό του Χρήστου Γραμματικόπουλου και του συνδυασμού,που αυτός ηγείται ,γιατί έχω εμπιστοσύνη στον αδέκαστο χαρακτήρα ,στη δημιουργική διάθεση,τη δυναμικότητα,την ευαισθησία και την ανθρωπιά που διακατέχει τόσο το Χρήστο Γραμματικόπουλο,όσο και όλους τους συνυποψήφιους του συνδυασμού..."

και συμπληρώνει: "...Υπήρξα πάντα και θα εξακολουθώ να είμαι άνθρωπος που πιστεύει θερμά και υπερασπίζεται ότι όλοι μαζί μπορούμε να προσπαθήσουμε,ώστε το αύριο να είναι καλύτερο από το σήμερα.
Ζητώ την εμπιστοσύνη σας, σας υπόσχομαι να φανώ αντάξιος των προσδοκιών σας και να συνδράμω μ'όλες μου τις δυνάμεις στην επίλυση των προβλημάτων της πόλης μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου