Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΤΟ "ΣΥΣΤΗΜΑ" ΚΑΤΑΡΕΕΙ ΚΑΙ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΤΟ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΜΕ ΑΣΤΕΙΕΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ

Το είδαμε και αυτό, σε τοπικό κανάλι γνωστής "αντικειμενικότητας" και "δημοκρατικότητας" το καταρρέον "σύστημα" πανικόβλητο προσπάθησε με μία κατά παραγγελία δημοσκόπηση να μετατρέψει την νύχτα σε μέρα. Τουλάχιστον διασκεδάσαμε. Όμως οι κατά παραγγελία δημοσκοπήσεις δεν ψηφίζουν.

Ψηφίζουν οι πολίτες που βλέπουν την ανεπάρκεια και την αδιαφάνεια της Δημοτικής Αρχής και ζητούν αλλαγή και μια Νέα Ελπίδα για το μέλλον του Δήμου Ναυπλιέων.

Στον πανικό και στην προσπάθεια με κάθε τρόπο να παραμείνουν στην εξουσία, χρησιμοποιούν κάθε μέσο διαστροφής της πραγματικότητας.

Δεν θα τους ακολουθήσουμε, έχουμε απόλυτη εμπιστοσύνη στους συμπολίτες μας που καθημερινά μας πλησιάζουν και μας δίνουν τη στήριξή τους.

Όσο για το κανάλι που παρουσίασε τη δημοσκόπηση, η αντικειμενικότητα του μετριέται από την εδώ και τέσσερα χρόνια παντελή απουσία του Χρήστου Γραμματικόπουλου και του Συνδυασμού του από κάθε είδους εκπομπή, ο αποκλεισμός αυτός λέει πολλά, ας νομίζουν κάποιοι ότι οι πολίτες είναι κορόιδα.

Απορία προκαλεί γιατί ενώ η δημοσκόπηση έγινε... στις 9 και 10 Απριλίου δημοσιεύεται 15 μέρες μετά.

Κρατήστε τα νούμερα για την Κυριακή το βράδυ, στις 18 Μαΐου 2014, όταν το σάπιο πολιτικό κατεστημένο θα έχει καταρρεύσει.

 Είναι φυσικά αυτονόητο ότι για την παρωδία που είδαμε θα ασκηθούν άμεσα όλα τα νόμιμα δικαιώματα μας. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου