Τρίτη 1 Απριλίου 2014

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ: "ΑΝΟΙΓΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ ΧΩΡΙΣ ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ. ΣΠΑΜΕ ΤΙΣ ΑΛΥΣΙΔΕΣ ΕΝΟΣ ΣΑΠΙΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟΥ ΑΝΕΠΑΓΓΕΛΤΩΝ"

Ζεστή ήταν η υποδοχή των κατοίκων της Αγ.Τριάδας αυτή τη φορά, στον Χρήστο Γραμματικόπουλο και τα στελέχη που τον συνόδευαν σήμερα το απόγευμα κατά την επίσκεψη τους στην περιοχή.

"...Ανοίγουμε τις πόρτες της Αγ.Τριάδας και γενικότερα του πρώην Δήμου Μηδέας σε όλους ανεξαιρέτως τους δημότες, ο Δήμος περνάει από τα χέρια των λίγων στα χέρια των πολλών."
  δήλωσε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Γραμματικόπουλος και συμπλήρωσε λέγοντας:

"Είναι τώρα η στιγμή να ξεσηκωθούμε και να σπάσουμε τις αλυσίδες ενός σάπιου πολιτικού κατεστημένου ανεπάγγελτων, που καταστρέφει την περιοχή επί χρόνια χωρίς κανένας να μιλά. Ο ξεσηκωμός που έρχεται είναι μεγάλος και η αλλαγή που έρχεται ακόμη μεγαλύτερη. Αυτό τον χείμαρρο δημοκρατίας, δικαιοσύνης, ισονομίας και ισοπολιτείας κανένας και τίποτα δεν μπορεί πλέον να τον σταματήσει."

Ο Χρήστος Γραμματικόπουλος είχε την ευκαιρία να συζητήσει με πολλούς κατοίκους της περιοχής, οι οποίοι και του μετέφεραν την οργή τους από την εγκατάλειψη και την κοροϊδία των τελευταίων ετών ειδικά για το θέμα του νερού καθώς και για άλλα προβλήματα όπως η αποχέτευση και η ασφάλεια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου