Σάββατο 26 Απριλίου 2014

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΛΥΣΙΚΑΤΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ

Συνεχίζεται η παρουσία νέων ανθρώπων στο συνδυασμό "Ναύπλιο Νέα Ελπίδα" του Χρήστου Γραμματικόπουλου. Αυτή τη φορά το νέο πρόσωπο είναι ο Γιώργος Λυσίκατος.

Αναλυτικά η δήλωση του:

"Η Τοπική αυτοδιοίκηση με τη μορφή που μέχρι σήμερα γνωρίζουμε, αντιμετωπίζει τεράστια λειτουργικά προβλήματα. Η ανάδειξη και αντιμετώπιση των προβλημάτων αυτών, θα προέλθει μέσα από τη συλλογική προσπάθεια πολλών ανθρώπων, οι οποίοι θα καταφέρουν να παραμερίσουν τις κομματικές τους εντάξεις και θα στοχεύσουν στη δημιουργία ενός διοικητικού σχήματος πραγματικά ανεξάρτητου, κοινωνικά ενωτικού, το οποίο θα ασκεί τα καθήκοντά του με απόλυτη διαφάνεια.

Με το βλέμμα στραμμένο στο συμφέρον των δημοτών, με καθαρό - νηφάλιο και κυρίως ανεξάρτητο λόγο, που θα μπορεί να συνενώσει τις υγιείς δυνάμεις του τόπου μας , με σκοπό την επίτευξη του επιθυμητού αποτελέσματος, συστραυτεύομαι στον συνδυασμό «ΝΑΥΠΛΙΟ ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ», του Χρήστου Γραμματικόπουλου, τον οποίο όλοι μαζί, χωρίς αποκλεισμούς, θα τον οδηγήσουμε στην ανάληψη της διοίκησης της Δημοτικής Αρχής του ΝΕΟΥ Δήμου Ναυπλιέων."

Μετά τιμής

Γεώργιος Νικ. Λυσίκατος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου