Παρασκευή 4 Απριλίου 2014

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ


Ο Πλοίαρχος Δημήτρης Τριανταφύλλου, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, θα είναι και πάλι υποψήφιος σύμβουλος με τον συνδυασμό "Ναύπλιο Νέα Ελπίδα" του Χρήστου Γραμματικόπουλου.

 Αξίζει να επισημάνουμε ότι ο Δημήτρης Τριανταφύλλου αποφοίτησε πρώτος από τη Σχολή Πλοιάρχων Ασπροπύργου (1993), υπήρξε κυβερνήτης στο πολεμικό πλοίο «ΑΧΙΛΛΕΥΣ» (1994-1995), ήταν μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού, από το 2007 έως το 2013 καθώς επίσης και ότι ήταν πλοίαρχος του επίσημου πλοίου των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας (2004). Είναι Αντιπρόεδρος της Ένωσης Επιχειρήσεων Ναυτιλίας (Ομοσπονδία Επιβατικών Πλοίων). Διετέλεσε 2 φορές αντιπρόεδρος και από το 2011 είναι πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Επαγγελματικών Ημερόπλοιων Σκαφών που αριθμεί πάνω από 550 τουριστικά πλοία όλων των μεγεθών. Τα τελευταία 15 έτη εργάζεται ως πλοίαρχος σε τουριστικά πλοία της οικογένειάς του, που δραστηριοποιούνται στην περιοχή μας.
Είναι παντρεμένος με την Άντζελα Νόνη και έχει αποκτήσει τρεις κόρες.


Αναλυτικά, η δήλωση του Δημήτρη Τριανταφύλλου είναι η κάτωθι:
«Αποτελεί βαθιά μου πεποίθηση ότι ο χώρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης οφείλει και πρέπει να είναι ένας χώρος σύνθεσης, συνεννόησης και δημιουργίας, μακριά από φανατισμούς και κομματικές «ταμπέλες». Ταυτόχρονα, είμαι πεπεισμένος ότι απαιτείται μία αλλαγή και ένα φρεσκάρισμα σε ιδέες, σε νοοτροπίες και σε δράσεις. Πιστεύω, ειδικότερα, ότι ο άξονας που σχηματίζεται από τον πρώην Δήμο Ασίνης και το Ναύπλιο, μπορεί με τις σωστές κινήσεις να γίνει ένας άξονας τουριστικής προόδου - ανάπτυξης.
Όλα τα παραπάνω εκτιμώ ότι μπορούν να υλοποιηθούν μέσα από την εντολή της κοινωνίας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Σε αυτή την κοινή προσπάθεια, αποφάσισα να συμμετάσχω ενεργά ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, με τον συνδυασμό του Χρήστου Γραμματικόπουλου. Ενός ανθρώπου που βλέπει από την ίδια οπτική γωνία, ζητήματα ανάπτυξης, προόδου και δημιουργίας ως αποτέλεσμα συστηματικών και μεθοδικών ενεργειών. Πρόκειται σίγουρα για μία μεγάλη ευκαιρία αναγέννησης του τόπου μας. Αξίζει να την διεκδικήσουμε.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου