Παρασκευή 14 Φεβρουαρίου 2014

ΛΥΠΗΡΟ ΤΟ ΠΑΡΑΛΗΡΗΜΑ ΚΩΣΤΟΥΡΟΥ, ΛΥΠΗΡΟΤΕΡΑ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ ΤΟΥ. ΞΕΧΝΑ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΑΠΟ ΤΟ 2007 ΕΩΣ ΣΗΜΕΡΑ

Δεν θα συνεχίσουμε τον διάλογο με τον κ. Κωστούρο για το θέμα της απουσίας του Ναυπλίου από το "Πλαίσιο Χωροταξικού Σχεδιασμού για τον Τουρισμό" για τον τουρισμό κρουαζιέρας. Άλλωστε τα στοιχεία είναι αδιάσειστα και δημοσιευμένα στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως (ΦΕΚ 3155, αριθμ. απόφασης 67659), όπου συγκεκριμένα στο άρθρο 6 γράφει ξεκάθαρα τους προορισμούς για τον τουρισμό κρουαζιέρας, στους οποίους το Ναύπλιο δεν περιλαμβάνεται.

Θα περιμέναμε από το Δήμαρχο του Δήμου Ναυπλιέων να αφήσει την αλαζονεία του, να δείξει γενναιότητα, να κινητοποιηθεί και να αντιδράσει, ώστε να γίνει κάτι και να διορθωθεί η κατάσταση, όπως άλλωστε έκαναν για το Λιμάνι του Γυθείου οι εκεί αρμόδιοι που και αυτό απουσιάζει από τον σχεδιασμό.

Αντί αυτού, ο κ. Κωστούρος επιδόθηκε για δύο μέρες, από όλα τα Μέσα Ενημέρωσης, με παραληρηματικό λόγο σε ανόητες δικαιολογίες, που απλά επιβεβαιώνουν το γεγονός, αλλά και σε προσβλητικούς χαρακτηρισμούς και ψέματα κατά του Χρήστου Γραμματικόπουλου.

Αστείες δικαιολογίες του τύπου, "αφού το κράτος θα δώσει 4 εκατομμύρια για το Λιμάνι είμαστε εντάξει" δείχνει και την άγνοια, αφού στο Γύθειο ολοκληρώνονται έργα 22 εκατομμυρίων και δεν είναι μέσα και που δεν αξίζουν απάντησης.

Όσο για τις κατηγορίες για τον Χρήστο Γραμματικόπουλο, που φταίει και για τον Κώδικα Ασφαλείας του Λιμανιού που δεν έγινε, μάλλον υπάρχει σύγχυση.

Κύριε Κωστούρο, εσείς είστε Δημοτική Αρχή από το 2007, όχι ο Γραμματικόπουλος.

Ήσασταν από το 2007 έως σήμερα για πολλά χρόνια αντιδήμαρχος, πρόεδρος σε σχολικές επιτροπές, βρεφονηπιακούς σταθμούς, σε επιτροπές παιδείας, στο αθλητικό κέντρο, αντιπρόεδρος στη ΔΕΠΑΝ, αναπληρωτής δημάρχου και φυσικά και δύο χρόνια δήμαρχος.

Πρόκειται περί απύθμενου θράσους, να αναρωτιέστε ποιος κυβερνάει τα τελευταία χρόνια το δήμο. Δεν αντιπροσωπεύετε απλώς, είσαστε ο ίδιος το πολιτικό κατεστημένο του δήμου τα τελευταία 8 χρόνια.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου