Σάββατο 18 Ιανουαρίου 2014

ΚΑΝΕΝΑ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ κ.ΚΩΣΤΟΥΡΟ ΣΤΟ ΠΙΕΣΤΙΚΟ ΑΙΤΗΜΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΕΛΑΦΡΥΝΣΗ ΤΩΝ ΤΙΜΟΛΟΓΙΩΝ ΝΕΡΟΥ ΣΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ.

Εντελώς αδιάφορος έμεινε ο κ. Κωστούρος στο πιεστικό αίτημα του Γραμματικόπουλου αλλά και όλης της Ναυπλιακής κοινωνίας για μία έστω και μικρή ελάφρυνση στα τιμολόγια του νερού στο Ναύπλιο, τουλάχιστον για το διάστημα του τελευταίου μήνα όπου υπήρχε και το πρόβλημα.

Το ίδιο ασυγκίνητος έμεινε και στο αίτημα για μια ανοικτή συζήτηση στο Δημοτικό συμβούλιο για το μεγάλο πρόβλημα της ακαταλληλότητας με το νερό στο Ναύπλιο. Είναι δε τουλάχιστον γελοίο να προσπαθεί μέσω διαρροών, κύκλων τάχα της ΔΕΥΑΝ, σε blogs να μας πει ότι υπήρξε ενδιαφέρον εκ μέρους του για το πρόβλημα.

Η μόνη συζήτηση που έγινε στην ΔΕΥΑΝ αφορούσε το νερό στο Ανυφί και το εξασθενές χρώμιο που παρουσιάστηκε σ'αυτό χωρίς μάλιστα να ληφθεί καμία οριστική απόφαση. Είναι αδιανόητο ένας Δήμαρχος να παίζει με τόσο σοβαρά θέματα. Στο τέλος τέλος ποιος τον έχει εμποδίσει ένα μήνα τώρα να προχωρήσει στην υλοποίηση της πρότασης Γραμματικόπουλου και να μειώσει την τιμή του νερού στο Ναύπλιο;

Και φυσικά ούτε λέξη για ουσιαστική εξεύρεση λύσης του προβλήματος. Ούτε κουβέντα για τις υπόλοιπες περιοχές του Δήμου που δεν έχουν καν νερό. Εκεί το παραμύθι με το ΕΣΠΑ συνεχίζεται.

Είναι ώρα να σοβαρευτεί ο κ.Κωστούρος, να σταματήσει την ανόητη προπαγάνδα και να αναρωτηθεί πώς κατάφερε την άλλοτε πρώτη Πρωτεύουσα της Ελλάδας να την μετατρέψει στο τελευταίο χωριό.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου