Παρασκευή 31 Ιανουαρίου 2014

Ο ΜΙΧΑΛΗΣ ΑΝΤΩΝΟΓΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΧΡΗΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ

Ο καθηγητής φυσικής αγωγής και πρόεδρος του "Αργολικού Γυμναστικού Συλλόγου Ναυπλίου" στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος με το ψηφοδέλτιο του Χρήστου Γραμματικόπουλου.

Ο Μιχάλης Αντώνογλου διετέλεσε προπονητής της "Αλκυώνας" και του "Αργολικού" σε άντρες και γυναίκες αντίστοιχα επί 25 χρόνια σε εθνικές κατηγορίες. Δίδαξε το άθλημα του χάντμπολ σε πάνω από 5.000 παιδιά και στόχος του πάντα ήταν να φέρνει τα παιδιά στον αθλητισμό. Όραμά του ήταν και είναι η ανέγερση ενός κλειστού γυμναστηρίου στο Δρέπανο.

Με μία σύντομη δήλωσή του είπε τα εξής : "Ο δήμος Ναυπλιέων σήμερα βρίσκεται σε ένα μεγάλο αδιέξοδο. Χρειάζεται όσο ποτέ άλλοτε ένα σχέδιο διεξόδου και ανάπτυξης και ασφαλώς τους κατάλληλους ανθρώπους που θα το εφαρμόσουν. Ο Χρήστος Γραμματικόπουλος έχει δώσει εδώ και πολλά χρόνια δείγμα γραφής τόσο επαγγελματικά όσο και κοινωνικά. Είναι ένας έντιμος άνθρωπος, αυτοδημιούργητος, με ικανότητες και γνώσεις. Για μένα πιο πολύ όμως μετράει ότι είναι ένας άνθρωπος που μπορούμε όλοι μας να εμπιστευτούμε. Αυτό ακριβώς το στοιχείο της εμπιστοσύνης είναι που με οδήγησε στην απόφαση να είμαι υποψήφιος μαζί του στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Αξίζει όλοι μαζί να βοηθήσουμε, προκειμένου να ανατείλει μια πραγματικά καινούρια μέρα για το δήμο Ναυπλιέων."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου