Σάββατο 25 Ιανουαρίου 2014

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΟΥΛΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΧΡΗΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ. ΜΙΑ ΑΚΟΜΑ ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ.

Ένα ακόμα δυνατό όνομα, ο γνωστός γιατρός και Δημοτικός Σύμβουλος Βασίλης Βασιλόπουλος, στις προσεχείς Δημοτικές Εκλογές θα είναι υποψήφιος με το Χρήστο Γραμματικόπουλο.
Οι δύο άντρες επισφράγισαν τη συνεργασία τους με κοινή συνέντευξη τύπου.

Ο κ. Βασιλόπουλος μεταξύ άλλων είπε : "Όπως γνωρίζετε, ασχολούμαι  με τα Δημοτικά δρώμενα τα τελευταία χρόνια χωρίς ιδιοτέλεια, αλλά με αποκλειστικό κίνητρο το καλό του Δήμου. Η διαπίστωσή μου είναι η εξής: τα τελευταία κυρίως χρόνια ο Δήμος και ειδικά το Ναύπλιο, έχουν βαλτώσει. Τα σημάδια: της εγκατάλειψης, του μαρασμού, της άναρχης πόλης, της έλλειψης καθαριότητας και καλλωπισμού, της μικρόψυχης πολιτικής, του δόγματος "μαζί μας ή απέναντί μας", του ρουσφετιού, της προσωπικής προβολής,  του βολέματος των ημετέρων, της αδιαφορίας για τον απλό Δημότη, της υποβάθμισης του Δημοτικού Συμβουλίου και πολλά άλλα, είναι καθημερινά και αυξανόμενα.

Από την άλλη πλευρά: αφενός η εκ πεποιθήσεως επιθυμία μου για προσφορά στον συνάνθρωπο- όπως βλέπετε και από τη δουλεία μου- και πόσο μάλλον στην πόλη που επέλεξα να ζήσω με την οικογένειά μου και αφετέρου το αίσθημα ευθύνης απέναντι στους συνδημότες μου οι οποίοι με τίμησαν τα τελευταία χρόνια με την ψήφο και την εμπιστοσύνη τους, με οδήγησαν στην απόφαση να είμαι Υποψήφιος στις επόμενες Δημοτικές εκλογές με το Χρήστο Γραμματικόπουλο.

Είναι ο άνθρωπος που στο  πρόσωπό του  βλέπω μια μοναδική ευκαιρία αναγέννησης του Ναυπλίου και του Δήμου γενικότερα. Ο Χρήστος Γραμματικόπουλος είναι αυτοδημιούργητος, επιτυχημένος  επαγγελματικά, έντιμος, με ήθος και παιδεία. Πιστεύω, ότι μέσα από μια ειλικρινή συνεργασία και συνεπή δουλειά τόσο μαζί του όσο και με τα υπόλοιπα αξιόλογα στελέχη της παρατάξεως μας, μπορούμε να δημιουργήσουμε έναν Δήμο αντάξιο της ιστορίας του και των Δημοτών του. Ένα Ναύπλιο πρότυπο και ζηλευτό τόσο για όλους τους Έλληνες όσο και για τους ξένους επισκέπτες και μη.

Από την πλευρά του ο Χρήστος Γραμματικόπουλος μεταξύ άλλων τόνισε : "Είναι η ώρα και η στιγμή να αλλάξουμε τα πάντα στο Δήμο μας. Να αλλάξουν νοοτροπίες και συμπεριφορές που "τραυματίζουν" τους συμπολίτες μας. Να βάλουμε στο χρονοντούλαπο της ιστορίας ένα άθλιο πολιτικό κατεστημένο, το οποίο είναι υπεύθυνο για το σημερινό κατάντημα του Δήμου Ναυπλιέων. Σε αυτή μας την προσπάθεια προσωπικότητες σαν το γιατρό Βασίλη Βασιλόπουλο μπορούν να προσφέρουν με αποφασιστικό τρόπο. Ο Βασίλης Βασιλόπουλος διαθέτει εμπειρία, ευθυκρισία, μα πάνω από όλα διαθέτει αρχές και αξίες, όπως είναι η εντιμότητα και η δικαιοσύνη. Η συμμετοχή του στη δημοτική μας παράταξη είναι τιμή για εμάς.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου