Τρίτη 21 Ιανουαρίου 2014

ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΨΕΜΑ ΤΟΥ Κ. ΚΩΣΤΟΥΡΟΥ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΤΑΙ.

Ο κ. Κωστούρος προσπάθησε μέσω διαρροών να δείξει, έστω και καθυστερημένα, ότι ενδιαφέρθηκε για το θέμα του νερού που ταλαιπωρεί το τελευταίο διάστημα το Ναύπλιο. Υπάρχει μάλιστα και έγγραφο, όπως μας λέει, που δείχνει το ενδιαφέρον του. Δυστυχώς η αλήθεια για άλλη μια φορά τον διαψεύδει.

Η μόνη συζήτηση που έχει γίνει στη ΔΕΥΑΝ είχε πραγματοποιηθεί στις 23 Δεκεμβρίου παραμονές Χριστουγέννων και αφορούσε το εξασθενές Χρώμιο που παρουσιάστηκε στο νερό του Ανυφίου, μια συζήτηση που έγινε μάλιστα κατόπιν πιέσεων του προέδρου της τοπικής κοινότητας Ανυφίου, κ. Καραμπή.

Το έγγραφο λοιπόν αφορούσε μόνο εκείνη τη συζήτηση, στην οποία ούτε καν εμφανίστηκε ο κ. Κωστούρος, και έλεγε να εξεταστεί η δυνατότητα μείωσης του νερού στις περιοχές με μη πόσιμο νερό. Καμία σχέση δηλαδή με το τεράστιο πρόβλημα που παρουσιάστηκε στο Ναύπλιο από τις αρχές Ιανουαρίου, προκαλώντας την οργή των δημοτών όχι μόνο για τη μη επίλυση του προβλήματος αλλά και για την πλήρη αδιαφορία του κ. Κωστούρου τουλάχιστον, να ενημερώσει τους δημότες για το τι συμβαίνει.

Αν όλο αυτό το διάστημα ο Χρήστος Γραμματικόπουλος δεν πίεζε αφόρητα, μέσω συνεχών συνεντεύξεων και ανακοινώσεων, για το μεγάλο αυτό θέμα η αδιαφορία θα συνεχιζόταν. Το να προσπαθεί τώρα να βαφτίσει το ψάρι κρέας, λέγοντας ότι η συζήτηση της ΔΕΥΑΝ για το Ανυφί το Δεκέμβριο έχει την οποιαδήποτε σχέση με το πρόβλημα του νερού τον Ιανουάριο στο Ναύπλιο αποδεικνύει τον ασύλληπτο πανικό αλλά και τον ανεύθυνο πολιτικαντισμό, τόσο του κ. Κωστούρου όσο και της παρέας με την οποία κυβερνιέται το Ναύπλιο τα τελευταία δύο χρόνια.

Οφείλει ο κ. Κωστούρος επιτέλους να σοβαρευτεί, να σταματήσει τα παιχνιδάκια με τις δήθεν προθέσεις του και να προχωρήσει άμεσα στην υλοποίηση των προτάσεων του Γραμματικόπουλου για μείωση των τιμολογίων του νερού στο Ναύπλιο για το διάστημα του Ιανουαρίου καθώς και για τις περιοχές του πρώην δήμου Μιδέας, των Ιρίων και της Κάντιας. Επιτέλους κανένας δεν τον εμποδίζει να πάρει αποφάσεις και μάλιστα γρήγορα για την ανακούφιση των δημοτών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου