Τετάρτη 29 Ιανουαρίου 2014

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Η ΚΟΡΟΪΔΙΑ ΜΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΣΤΗ ΜΙΔΕΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ»

Πέρασαν τέσσερα ολόκληρα χρόνια Καλλικρατικού Δήμου και ο τελευταίος Δημότης, ειδικά των περιοχών του πρώην Δήμου Μιδέας, γνωρίζει ότι για το μεγάλο πρόβλημα του νερού, η Δημοτική αρχή, δεν έκανε απολύτως τίποτα.

Παρόλα αυτά το παραμύθι συνεχίζεται καθώς πλησιάζουμε προς τις εκλογές. Θα δοθούν και πάλι υποσχέσεις όπως συνηθίζεται παραμονές των εκλογών, για χρηματοδοτήσεις και για επίλυση του προβλήματος. Η ίδια δηλαδή κοροϊδία που έζησαν στο πετσί τους οι κάτοικοι του Δρεπάνου για την αποχέτευση, οι κάτοικοι των Ιρίων και της Κάντιας για το νερό, όλοι μας για τη μαρίνα και ο κατάλογος είναι ατελείωτος.

Η πραγματικότητα αδυσώπητη. Πέρασαν τέσσερα χρόνια και ούτε μαρίνα είδε κανείς, ούτε νερό πόσιμο στις βρύσες της Μιδέας, των Ιρίων και της Κάντιας έτρεξε, ούτε αποχέτευση στο Δρέπανο έγινε, ούτε το σχέδιο πόλεως ολοκληρώθηκε, ούτε οι σκουπιδότοποι σε Καραθώνα και Τολό έκλεισαν.

Το μόνο το οποίο τηρείται με θρησκευτική ευλάβεια είναι η σπατάλη του Δημοτικού χρήματος με τις απευθείας αναθέσεις χωρίς διαγωνισμούς και η εξυπηρέτηση των λίγων σε βάρος των πολλών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου