Τρίτη 15 Οκτωβρίου 2013

ΠΟΣΕΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΥΠΟΣΧΕΣΕΙΣ ΑΚΟΜΗ ΘΑ ΔΩΣΕΤΕ κ.ΚΩΣΤΟΥΡΟ;

Τελικά το ρεπερτόριο του κ.Κωστούρου από μεγάλα λόγια και «κούφιες υποσχέσεις» ομολογουμένως δεν έχει τελειωμό. Πλήρης απουσία σοβαρότητος, μελέτης και γνώσης των θεμάτων. Τα πάντα στο βωμό μίας σχεδόν «αρρωστημένης»και αγωνιώδους ανάγκης για επικοινωνιακή προβολή.

Τι ακούσαμε λοιπόν σήμερα; Ότι προετοιμάζεται μία νέα επιθετική!!! πολιτική προσέλκυσης των τουριστικών σκαφών. Τώρα πώς αυτό προετοιμάζεται, άγνωστο. Πότε θα γίνει, πάλι άγνωστο. Μα όταν ΘΑ τελειώσει το λιμάνι απαντάει κάποιος. Μα αυτό ούτε καν ξεκίνησε και ουδείς γνωρίζει και πως τελικά θα γίνει. Λοιπόν για να τελειώνουμε, η κοροϊδία των δημοτών έχει και τα όρια της. Ποια υπόσχεση του κ. Κωστούρου να πρωτοθυμηθεί κανείς .Ότι θα έδιωχνε τα σκουπίδια της Καραθώνας σε 40 ημέρες; Ότι θα έστελνε νερό σε Ίρια, Κάντια, Τολό και πρώην Δήμο Μηδέας; Ότι θα ολοκλήρωνε τα σχέδια πόλεως; Ότι θα λειτουργούσε το κολυμβητήριο; Ότι θα έκανε το αποχετευτικό στο Δρέπανο την χρηματοδότηση του οποίου βρήκε έτοιμη και την έχασε; Ο κατάλογος είναι πραγματικά ατελείωτος.



Θα συνιστούσαμε στον κ.Δήμαρχο να καθαρίσει λίγο την πόλη μας να ποτίσει κανένα δεντράκι, να κάνει δηλαδή τουλάχιστον τα αυτονόητα, και να ελαττώσει τις σπατάλες του δημοτικού χρήματος με τις απ’ευθείας αναθέσεις που εξοργίζουν τους οικονομικά σπαρασσόμενους συμπολίτες μας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου