Πέμπτη 24 Οκτωβρίου 2013

ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ, ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΚΩΣΤΟΥΡΟΥ

Τελικά και για το πρόβλημα του κολυμβητηρίου, δυστυχώς μέχρι σήμερα, τίποτα δεν έχει κάνει ο κ. Κωστούρος , παρά τις περί του αντιθέτου υποσχέσεις του. Σύμφωνα με ανακοίνωση της διοίκησης του Ναυτικού Ομίλου Ναυπλίου, καμία ενέργεια δεν έχει υπάρξει εκ μέρους του Δήμου για ένταξη (του κολυμβητηρίου) σε κοινοτικά προγράμματα. Στην ίδια ανακοίνωση αναφέρεται ότι δεν έχει σταλεί ούτε καν ο σχετικός φάκελος στα αρμόδια υπουργεία.



Την υπόθεση του κολυμβητηρίου τη χειρίζεται τα τελευταία τρία χρόνια ο κ. Κωστούρος είτε ως αντιδήμαρχος είτε ως Δήμαρχος και δυστυχώς και τα τρία αυτά χρόνια το κολυμβητήριο παραμένει κλειστό. Θυμίζουμε ότι το θέμα είχε θέσει ο Χρήστος Γραμματικόπουλος στο Δημοτικό Συμβούλιο στις 21 Φεβρουαρίου του 2011 λαμβάνοντας τότε την υπόσχεση εκ μέρους του κ. Κωστούρου - ως αρμοδίου αντιδημάρχου - ότι την επόμενη χρονιά το κολυμβητήριο θα λειτουργεί, χωρίς φυσικά να τηρηθεί η υπόσχεση. Ο Χρήστος Γραμματικόπουλος ξαναέθεσε το θέμα την επόμενη χρονιά και συγκεκριμένα στις 20 Δεκεμβρίου του 2012 παίρνοντας νέες υποσχέσεις από τον κ. Κωστούρο ως Δήμαρχο πλέον, οι οποίες και πάλι δεν τηρήθηκαν. Το θέμα επανήλθε και το 2013 δίχως πάλι αποτέλεσμα. Αξίζει να σημειωθεί ότι οι παραπάνω παρεμβάσεις του Χρήστου Γραμματικόπουλου είχαν συνοδευθεί και από σχετικές προτάσεις για την επίλυση του προβλήματος.

Είναι κάτι παραπάνω από προφανής τόσο η αδιαφορία όσο και η ανικανότητα του κ.Δημάρχου στο χειρισμό ενός ακόμη σοβαρού θέματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου