Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2013

Ο ΚΑΛΛΙΑΝΟΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ

Ένα ακόμα δυνατό όνομα, ο Γιάννης Καλλιάνος, θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές με το Χρήστο Γραμματικόπουλο.

Ο κ. Καλλιάνος επισημοποίησε την πρόθεσή του με την ακόλουθη δήλωση : « Ο Δήμος Ναυπλιέων και ειδικά η περιοχή μου, δηλαδή ο πρώην Δήμος Ασίνης, είναι βέβαιο ότι αξίζουν πολύ περισσότερα. Περισσότερα τόσο στις βασικές υποδομές όσο και στο κομμάτι των κοινωνικών δομών στήριξης. Οι προσεχείς Δημοτικές εκλογές είναι μία σημαντική ευκαιρία να ξεκολλήσουμε από το χθες, να ξεφύγουμε από κομματικές αγκυλώσεις και να δούμε το καλό της περιοχής μας, να μπορέσουμε να ξανακοιτάξουμε τους συνανθρώπους μας στα μάτια. 

Γνωρίζοντας αρκετά χρόνια το Χρήστο Γραμματικόπουλο πιστεύω ότι έχει τις ικανότητες, τις γνώσεις και τις ιδέες που χρειάζονται. Κυρίως όμως έχει την αποφασιστικότητα να κινηθεί προς τα εμπρός χωρίς εξαρτήσεις ανοίγοντας ένα παράθυρο στο «αύριο». 

Οι λόγοι αυτοί με οδήγησαν στη συνειδητή απόφαση να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το Χρήστο Γραμματικόπουλο αποδεχόμενος την τιμητική πρότασή του. Ο μοναδικός μου στόχος είναι να βοηθήσω με όσες δυνάμεις διαθέτω τον τόπο μου, την περιοχή μου, τους συνανθρώπους μου.»


Βιογραφικό Γιάννη Καλλιάνου:
Γεννήθηκε το 1969 στο Δρέπανο Αργολίδος από αγροτική οικογένεια.
Τα σχολικά του χρόνια τα πέρασε στο Δρέπανο <Δημοτικό- Γυμνάσιο> και στο Ναύπλιο <Λύκειο>.
Το 1986 μετακόμισε στην Αθήνα και συνέχισε να φοιτά ως μαθητευόμενος μηχανικός αεροσκαφών στην Ολυμπιακή Αεροπορία. Εργάστηκε στην Ολυμπιακή Αεροπορία ως πτυχιούχος μηχανικός αεροσκαφών μέχρι το 2010.
Σήμερα κατοικεί στο Δρέπανο Αργολίδος  με την οικογένεια του.
Έχει διατελέσει
-          Πρόεδρος και μέλος της διοίκησης της Ένωσης Πτυχιούχων Τεχνικών Αερ/φων Ολυμπ. Αεροπορίας .
-          Μέλος του AIRCRAFT  ENGINEERS INTERNATIONAL
-          Γ. Γραμ. και μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Σωματίων Πολιτικής Αεροπορίας.
-          Μέλος της Γενικής Συνομοσπονδίας Εργατών Ελλάδας.
-          Αναπληρωτής πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Αθήνας.
-          Μέλος της κεντρικής διοίκησης  ΟΑΕΔ
-          Μέλος της διοίκησης του Ελληνικού Ινστιτούτου Υγιεινής και Ασφάλειας της Εργασίας.
-          Μέλος της διοίκησης της ΕΔΥΣΗ του ΟΣΕ
Ασχολήθηκε με τους Ευρωπαϊκούς θεσμούς για τα εργασιακά δικαιώματα καθώς και με την ένωση εργαζομένων καταναλωτών Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου