Πέμπτη 5 Σεπτεμβρίου 2013

ΦΤΙΑΞΤΕ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΔΥΟ ΤΖΑΜΙΑ Κ. ΚΩΣΤΟΥΡΟ ΚΑΙ ΑΦΗΣΤΕ ΤΑ ΨΕΜΑΤΑ

(Η "λάσπη", "τα ψευδή στοιχεία" και η "σοβαρότης". Αντιγραφή από την απάντηση Κωστούρου.)

Λυπάμαι πραγματικά κ. Δήμαρχε. Χρήστος Γραμματικόπουλος


Τελικά ο κ. Κωστούρος κατόρθωσε δύο τζάμια, μία ντουλάπα και ένα ψυγείο που είχε ανάγκη το 2ο νηπιαγωγείο να τα μετατρέψει σε μεσανατολικό. Ας τα φτιάξει επιτέλους, αφού είναι δεδομένο ότι επί μήνες αδιαφόρησε πλήρως, να τελειώνουμε. Επίσης καλό θα ήταν σεβόμενος λιγάκι το θεσμό του Δημάρχου να μη λέει τόσο χονδροειδή ψέματα, γιατί η πραγματικότητα τον εκθέτει.



Όχι μόνο δεν επισκέφθηκε ούτε μία φορά το 2ο νηπιαγωγείο, όχι μόνο δεν συνεργάστηκε με τον πρόεδρο του συλλόγου, με τον οποίο μάλιστα ούτε καν έχει μιλήσει, αλλά μάλιστα αγνόησε με τρόπο προκλητικό έγγραφες αναφορές όλων των προβλημάτων από την προϊσταμένη του 2ου νηπιαγωγείου.

Το πρώτο έγγραφο έγινε στις 19/10/2012 (αριθμ. πρωτ. 61) με υπογραφές και των γονέων, ακολούθησε δεύτερο έγγραφο στις 19/11/2012 (αριθμ. πρωτ. 70) και τέλος τρίτο έγγραφο στις 21/12/2012 (αριθμ. πρωτ. 71).


Ενώ είναι γνωστή και η δημόσια παρέμβαση του Χρήστου Γραμματικόπουλου τον Ιούνιο του 2013 στο Δημοτικό Συμβούλιο. Με λίγα λόγια εδώ και ένα χρόνο περίπου «τον παρακαλάνε» εγγράφως και προφορικώς για μερικές αυτονόητες ανάγκες και αυτός όχι μόνο δεν συνεργάστηκε με κανέναν, αλλά ούτε καν μίλησε με κάποιον.

Παραθέτουμε όλα τα παραπάνω έγγραφα με χαρακτηριστικότερο το τελευταίο στις 21/12/2012 (αριθμ. πρωτ. 71) όπου τότε επί λέξει η προϊσταμένη του νηπιαγωγείου λέει : «Σας κάναμε γνωστές τις ανάγκες του 2ου νηπιαγωγείου Ναυπλίου, με το υπ΄ αριθμ. 70/21/11/2012 και δεν πήραμε απάντηση στα αιτήματά μας. Παρακαλούμε να μας απαντήσετε εγγράφως αν υπάρχει η δυνατότητα ικανοποίησης των αναγκών μας.»

Δυστυχώς ακόμη και σήμερα που μιλάμε ο κ. Κωστούρος δεν έχει κάνει απολύτως τίποτα και οι φωτογραφίες που δημοσιεύθηκαν χθες είναι αδιάψευστος μάρτυρας. Πλέον η τακτική του κ. Κωστούρου έχει γίνει αντιληπτή. «Κούφιες» φιγούρες και υποσχέσεις επί παντός επιστητού και από ουσία μηδέν. Τα πάντα στο βωμό της επικοινωνίας. Τουλάχιστον ας σταματήσει τα ψέματα, διότι δεν απευθύνεται σε ηλίθιους.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου