Παρασκευή 20 Σεπτεμβρίου 2013

ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΑΡΒΑΝΙΤΙΑΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ ΟΙΚΟΠΕΔΑ ΠΟΥ ΠΟΥΛΑΕΙ ΤΟ ΤΑΙΠΕΔ.

Τις προτάσεις του τόσο για το εστιατόριο στην παραλία της Αρβανιτιάς όσο και για τα δύο οικόπεδα στις οδούς Σπάρτης και Ν. Κίου, τα οποία ως γνωστόν προβλέπεται να πουληθούν μέσω ΤΑΙΠΕΔ, κατέθεσε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Χρήστος Γραμματικόπουλος.

Τόνισε ότι ο Δήμος οφείλει να παρέμβει και να διεκδικήσει τα παραπάνω ακίνητα βλέποντας, αν κάποια από αυτά μπορεί να τα αποκτήσει.

Οφείλουμε από τώρα να προβλέπουμε για το μέλλον δημιουργώντας για το Δήμο μας υπεραξίες τις οποίες θα μπορούν να τις αξιοποιήσουν στο μέλλον τα παιδιά μας, επισημαίνει ο Χρήστος Γραμματικόπουλος και τονίζει χαρακτηριστικά: «Έχουμε ζήσει το τελευταίο διάστημα την έλλειψη κτιριακών υποδομών στο Δήμο μας, με αποτέλεσμα να χάνουμε σημαντικές δομές, όπως η Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων.



Εμείς έχοντας πάντοτε ως κεντρικό μας όραμα τη μετατροπή του Δήμου Ναυπλιέων και ειδικότερα του Ναυπλίου σε ένα σημαντικό τουριστικό, πολιτισμικό και επενδυτικό κέντρο της ανατολικής μεσογείου έχουμε χαράξει ένα συγκεκριμένο σχεδιασμό για την εξυπηρέτηση αυτού του οράματος.

Ένα από τα στοιχεία αυτού του σχεδίου είναι η πρόβλεψη για το μέλλον με τη δημιουργία υπεραξιών για το Δήμο μας. Τα ακίνητα που προτίθεται το ΤΑΙΠΕΔ να βγάλει «στο σφυρί» οφείλουμε με κάθε μέσο να τα διεκδικήσουμε, αξιοποιώντας τα και κατασκευάζοντας υποδομές κτιριακές για διοικητικές και κοινωνικές υπηρεσίες καθώς και για την κατασκευή ενός σύγχρονου θεάτρου.

Για το εστιατόριο της Αρβανιτιάς πρέπει να διεκδικήσουμε, όπως αυτό περιέλθει στο Λιμενικό Ταμείο προκειμένου να ενσωματωθεί στην ευρύτερη πλαζ της περιοχής.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου