Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2013

Ο ΤΑΚΗΣ ΜΑΚΡΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Επαγγελματιών Βιοτεχνών και Εμπόρων Αργολίδας Τάκης Μακρής στις προσεχείς εκλογές θα είναι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος με το Χρήστο Γραμματικόπουλο. Οι δύο άντρες επισημοποίησαν τη συνεργασία τους με κοινή συνέντευξη Τύπου που παραχώρησαν προς τα τοπικά ΜΜΕ.

Ο Τάκης Μακρής δήλωσε χαρακτηριστικά: « Μετά από αρκετές συζητήσεις με το Χρήστο Γραμματικόπουλο είδαμε ότι αποτελεί κοινό στόχος μας η δημιουργία ενός δήμου σύγχρονου, αναπτυξιακού, σύννομου και στην υπηρεσία του δημότη. Ο Χρήστος Γραμματικόπουλος είναι ένας αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας και επιστήμονας, μεθοδικός, έντιμος και με σημαντική εμπειρία στα δημοτικά πράγματα. Με χαρά λοιπόν αποδέχτηκα την πρότασή του να συνεργαστούμε από κοινού για την επίτευξη των παραπάνω στόχων.»



Ο Χρήστος Γραμματικόπουλος από την πλευρά του επισήμανε : «Ο πρόεδρος του Ο.Ε.Β.Ε.Α. Τάκης Μακρής σίγουρα δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ένας άνθρωπος με μακροχρόνια δράση και προσφορά στην ομοσπονδία και παράλληλα με συνεπή, σοβαρή και επιτυχημένη παρουσία σε επαγγελματικό και κοινωνικό επίπεδο. Στο «όνειρό μας» ο Δήμος Ναυπλίου να ξανασηκωθεί στα πόδια του, να ανακτήσει το κύρος του και την αξιοπρέπειά του και να γίνει κέντρο ανάπτυξης, ο Τάκης Μακρής θα βοηθήσει αποφασιστικά. Είναι τιμή τόσο για μένα όσο και για τη δημοτική μας παράταξη η συνεργασία μαζί του. Ταυτόχρονα είναι η πειστικότερη απάντηση σε δύο βασικά ζητούμενα των δημοτών και της κοινωνίας. Την ακομμάτιστη-ανεξάρτητη τοπική αυτοδιοίκηση και την αναγκαιότητα οι καταξιωμένοι επαγγελματίες να βγουν δυναμικά μπροστά.»


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου