Κυριακή 9 Μαρτίου 2014

Γραμματικόπουλος : "Μία συγνώμη και ένα ευχαριστώ θα αρκούσαν..."

Τελικά μερικά πράγματα καταντάνε όντως κουραστικά. Χαράς την υπομονή όσων, ακόμη, μας παρακολουθούν. Μία ακόμη, θετική πιστεύουμε, παρέμβαση-επισήμανση μας για κάτι καλό για τους δημότες μας συνάντησε την συνήθη οργισμένη και με άφθονους χαρακτηρισμούς αντίδραση του κ.Δημάρχου.

Επί της ουσίας τώρα, το πρόγραμμα "Άθληση για Όλους" εκτελείται εδώ και δύο χρόνια σε όλη την Ελλάδα και όπως φαίνεται από επίσημα στοιχεία (ΦΕΚ 2613/16-10-2013) συμμετέχουν σ'αυτό 125 δήμοι συμπεριλαμβανομένων όλων των Δήμων του Νομού μας πλην του δικού μας Δήμου. Είναι φανερό ότι αν δεν μιλούσαμε ουδείς θα ενδιαφερόταν και η καταληκτική, για φέτος, ημερομηνία (18 Μαρτίου δηλ. σε 9 ημέρες ) θα περνούσε. Τα περί κόστους για το Δήμο είναι τουλάχιστον αστεία να αναφέρονται, όταν έχουν μοιραστεί 1,5 εκ.ευρώ χωρίς διαγωνισμούς με απ'ευθείας αναθέσεις. Και για να τελειώνουμε, τόσοι άλλοι δήμοι που εκτελούν το πρόγραμμα είναι ανόητοι; Και αν είναι έτσι, γιατί μας λένε τώρα!! ότι θα τρέξουν σε επόμενη συνεδρίαση του ΔΟΠΠΑΤ να πάρουν την σχετική απόφαση για να προλάβουν την καταληκτική ημερομηνία του προγράμματος;

Τέλος πάντων, νομίζουμε ότι θα αρκούσε από τον κ.Δήμαρχο μία απλή συγνώμη προς τους δημότες για την αμέλεια του και ένα μικρό ευχαριστώ προς την αντιπολίτευση που απλά έκανε το χρέος της.

Τώρα θα μου πείτε τέτοιες ώρες τέτοια λόγια....

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου