Τρίτη 4 Μαρτίου 2014

Η ΜΑΡΙΝΑ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΥ- ΚΑΤΣΑΦΑΡΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ

Με αμείωτο ρυθμό συνεχίζεται το μεγάλο "ρεύμα" προσχωρήσεων στο συνδυασμό του Χρήστου Γραμματικόπουλου. Το νέο πρόσωπο αυτή τη φορά, προέρχεται από το Βιβάρι Δρεπάνου και είναι η εκπαιδευτικός Μαρίνα Κατσαφάρα- Σταματοπούλου. Η οποία δηλώνει χαρακτηριστικά :

"Μετά από αρκετή απουσία μου από τα κοινά, το ήθος του Χρ. Γραμματικόπουλου, η εμπειρία του και η αξιοσύνη του ως επαγγελματίας και ως ενεργός πολίτης, με έπεισαν να συμπορευτώ μαζί του και να αναλάβω δράση για τον τόπο που όλοι αξίζουμε και που επιλέξαμε να τον στηρίζουμε τόσα χρόνια με τη ζωή μας εδώ. Αυτό κάποιοι το εκμεταλλευτήκαν στο έπακρο και με έπαρση μας ξεγέλασαν και μας οδήγησαν στην εγκατάλειψη και την παρακμή. Προχωράμε λοιπόν με όλες μας τις δυνάμεις, τις γνώσεις, την εμπειρία και τις αξίες για έναν Δήμο ενωτικό και όχι αυτόν των δύο ταχυτήτων, άλλον για το Ναύπλιο και άλλον για την περιφέρειά του. Ένα Δήμο σύγχρονο, που να έχει ανοιχτά μάτια και αυτιά για τα προβλήματα κάθε απλού Δημότη, χωρίς διακρίσεις. Δεν μπορούμε να στεκόμαστε αδιάφοροι μπροστά στην απαξίωση και την αλαζονεία.


Θα ήθελα, με τη δική σας εμπιστοσύνη, στο πρόσωπό τόσο το δικό μου όσο και του Χρήστου Γραμματικόπουλου, να μας δώσετε τη δύναμη ώστε να φέρουμε νέα προοπτική και ελπίδα στο αύριο του Δήμου μας" 

Η κ. Σταματοπούλου, γεννήθηκε στην Τρίπολη Αρκαδίας, όμως επέλεξε να ζήσει στον Δήμο μας και να μεγαλώσουν τα παιδιά της στο Δρέπανο. Μητέρα δύο παιδιών, υπηρετεί ως εκπαιδευτικός στο Δημοτικό Σχολείο Δρεπάνου. Συγκεκριμένα είναι :

Πτυχιούχος Π.Τ.Δ.Ε. Εθνικού Καποδιστριακού Παν/μίου Αθηνών με δίπλωμα Μετεκπαίδευσης στην Ειδική Αγωγή (Μ.Δ.Δ.Ε. Αθηνών) – Κάτοχος Πιστοποιητικού Αξιοποίησης και Εφαρμογής των ΤΠΕ στη διδακτική πράξη (Επίπεδο Β’) – Μεταπτυχιακή φοιτήτρια στο Π.Μ.Σ. «Ηθική Φιλοσοφία» στο Παν/μιο Πελοποννήσου.

Επίσης :α) έχει διατελέσει μέλος στη Σχολική Επιτροπή Παιδείας Γυμνασίου Δρεπάνου (2006-2009) β) μέλος της Διοικητικής Επιτροπής Παιδείας Δήμου Ασίνης Αργολίδας (2007-2009) γ) Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου Δρεπάνου Αργολίδας «Νίκου Καρούζου» και δ) Διευθύνουσα Σύμβουλος της Πολιτιστικής Επιχείρησης Τουρισμού Πολιτισμού και Ανάπτυξης (Δ.Ε.Τ.Π.Α.Α.Σ.) του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Ασίνης (2006-2010) ε) εκλεγμένο μέλος του Δ.Σ. Δασκάλων Αργολίδας (με την παράταξη της Δ.ΑΚ.Ε. Αργολίδας ) και στ) εκλεγμένο μέλος της Ν.Ο.Δ.Ε. Αργολίδας ως αντιπρόσωπος της Δ.ΑΚ.Ε. Δημοσίου Τομέα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου