Σάββατο 15 Μαρτίου 2014

ΣΚΛΗΡΑ ΕΡΩΤΗΜΑΤΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΒΑΡΒΙΤΣΙΩΤΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Σκληρά ήταν τα ερωτήματα που απηύθυνε ο Χρήστος Γραμματικόπουλος προς τον υπουργό Ναυτιλίας κ. Βαρβιτσιώτη, κατά την επίσκεψη του τελευταίου στο λιμάνι του Ναυπλίου.

Πρώτα απ' όλα ο κ. Γραμματικόπουλος απευθυνόμενος στον κ. υπουργό τον ρώτησε τι ήρθε να δει και να επιθεωρήσει στο λιμάνι του Ναυπλίου, τη στιγμή που δεν έχει ξεκινήσει κανένα απολύτως έργο σε αυτό. Εν συνεχεία, έθεσε τα ερωτήματα σχετικά με την εγκατάλειψη -εδώ και ένα χρόνο- του "Π" , των μπανιέρων που σαπίζουν και φυσικά της πολυθρύλητης μαρίνας, για την οποία ούτε καν έχει προκηρυχθεί ο διαγωνισμός του περίφημου ΣΔΙΤ. Επίσης του έθεσε το θέμα του λιμεναρχείου του Τολού, επισημαίνοντάς του ότι είναι απαράδεκτο να κλείσει. Ακόμη και η εκβάθυνση του λιμανιού, που έχει δρομολογηθεί χάρη στο προσωπικό ενδιαφέρον του πρωθυπουργού, δεν έχει καν ξεκινήσει.

Τέλος ο κ. Γραμματικόπουλος τόνισε, ότι είναι καλό το ενδιαφέρον που -με την επίσκεψή του- δείχνει ο κ. υπουργός για την περιοχή μας, όμως κάποια στιγμή πέρα από τα καλωσορίσματα και τις δημόσιες σχέσεις πρέπει να βλέπουμε και την ουσία των πραγμάτων.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου