Παρασκευή 13 Μαΐου 2011

ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΕ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΛΙΓΟ ΤΟ Δ.Σ. ΝΑΥΠΛΙΟΥ

Δεν διήρκησε πολύ ώρα το σημερινό δημοτικό συμβούλιο Ναυπλίου, καθώς τα περισσότερα εκ των θεμάτων ήταν τυπικά. Ξεχώρισε το 1ο θέμα στο οποίο αποφασίστηκε η πρόσληψη εργατοτεχνικού προσωπικού οκτάμηνης διάρκειας μέσω της διαδικασίας του ΑΣΕΠ και συγκεκριμένα 11 εργατών, 1 ηλεκτρολόγου και 3 οδηγών (σύνολο 15).

Προ ημερησίας διατάξεως ο κ. Γραμματικόπουλος έθεσε προς τον κ. Δήμαρχο ορισμένα ερωτήματα αναφορικά με το κολυμβητήριο και την Πανεπιστημιακή Σχολή του Ναυπλίου. Πιο συγκεκριμένα, ζήτησε ενημέρωση ως προς την συνεχιζόμενη καθυστέρηση έναρξης λειτουργίας του κολυμβητηρίου και επίσης, ρώτησε αν ο κ. Δήμαρχος γνωρίζει κάτι αναφορικά με σχετικό δημοσίευμα περί κλεισίματος της Πανεπιστημιακής Σχολής Ναυπλίου.

Σχετικά με το κολυμβητήριο ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος διαβεβαίωσε εκ νέου ότι σε λίγες ημέρες θα έχει λυθεί το πρόβλημα (υπενθυμίζουμε αντίστοιχη δέσμευση επαναλειτουργίας υπήρξε για το μήνα Μάρτιο), ενώ αναφορικά με τη Σχολή ο κ. Δήμαρχος επισήμανε ότι δε γνωρίζει κάποια σχετική πληροφορία και ότι δεν υφίσταται κάποιο πρόβλημα με τη συνέχιση της λειτουργίας της εν λόγω σχολής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου