Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΗ Η ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΟ ΔΡΕΠΑΝΟ






Σε μία κατάμεστη από κόσμο πλατεία του Δρεπάνου, ο Χρήστος Γραμματικόπουλος πραγματοποίησε την ομιλία του. Αίσθηση προκάλεσε η ζεστή και αυθόρμητη παρουσία των κατοίκων του Δρεπάνου. Ο Χρήστος Γραμματικόπουλος τόνισε για άλλη μία φορά την ανάγκη για αλλαγή και ανανέωση. Την ανάγκη να αφήσουμε πίσω το χθες και να περάσουμε στο αύριο. Υπογράμμισε ότι ήρθε η ώρα οι πολίτες να γυρίσουν σελίδα, ψηφίζοντας νέο και άφθαρτο Δήμαρχο. Επεσήμανε ότι νιώθει την απογοήτευση του κόσμου από τους επαγγελματίες της πολιτικής. Χαρακτηριστική ήταν η δήλωσή του:

"...Αντιλαμβάνομαι την απογοήτευσή σας από τους επαγγελματίες της πολιτικής. Νιώθω τις δύσκολες ώρες που περνάτε πολλοί από εσάς. Μη μείνετε στα σπίτια σας σε αυτές τις εκλογές. Αντιδράστε. Πείτε το μεγάλο "όχι" στους επαγγελματίες της κάλπης. Πείτε το μεγάλο "ναι" στους επαγγελματίες της ζωής. Δοκιμάστε επιτέλους ένα νέο και άφθαρτο άνθρωπο...".

Ο υποψήφιος Δήμαρχος επεσήμανε ακόμα:

"...Διώξτε το φόβο. Αποφασίστε ελεύθερα. Κάντε αυτό που λέει η συνείδησή σας. Πλέον δεν υπάρχει καμία δικαιολογία. Δοκιμάσατε τόσα χρόνια όλους τους παλιούς. Κάντε τη μικρή σας επανάσταση για το καλό του τόπου μας, μα κυρίως για το καλό των παιδιών μας...".

Επίσης, ο Χρήστος Γραμματικόπουλος, αναφέρθηκε αναλυτικά σε τοπικά προβλήματα της περιοχής του Δρεπάνου, όπως είναι η ύδρευση, η αποχέτευση, οι επεκτάσεις των ορίων του οικισμού, το χωροταξικό, καθώς και σε θέματα τουριστικής ανάπτυξης.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου