Τετάρτη 28 Απριλίου 2010

Ο Ν. ΚΟΡΟΛΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΗΝ ΑΡΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ


Με τον Χρήστο Γραμματικόπουλο θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ο Νίκος Κορολής, στην περιοχή της Άριας. Ο Νίκος Κορολής είναι ένας νέος και άφθαρτος άνθρωπος, ιδιαίτερα καταξιωμένος τόσο επαγγελματικά όσο και κοινωνικά.

Αναλυτικά η δήλωσή του, με την οποία ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό του Χρήστου Γραμματικόπουλου στο Δ.Δ. Άριας, είναι η εξής:

“Τον προσεχή Νοέμβριο θα έχουμε δημοτικές εκλογές. Είναι ολοφάνερο ότι στο νέο Δήμο Ναυπλίου χρειάζεται μία μεγάλη ανανέωση και μία μεγάλη αλλαγή. Ο Χρήστος Γραμματικόπουλος είναι ένα νέο και άφθαρτο πρόσωπο που έχει δώσει δείγματα γραφής μέσα από την επιτυχημένη και αυτοδημιούργητη επαγγελματική του πορεία. Επίσης, γνωρίζω προσωπικά τόσο το ήθος του όσο και τον σωστό χαρακτήρα του. Πιστεύω ότι μπορεί πραγματικά να δώσει μία νέα ώθηση και μία νέα ελπίδα στο Ναύπλιο και ιδιαίτερα στην Άρια. Έτσι, αποφάσισα να συμπαραταχθώ σε αυτή την προσπάθειά του και να είμαι υποψήφιος σύμβουλος στο Δ.Δ. Άριας, με τον συνδυασμό του «ΝΑΥΠΛΙΟ ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ».”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου