Τρίτη 20 Απριλίου 2010

ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΑ ΠΥΡΓΙΩΤΙΚΑ

Τα Πυργιώτικα επισκέφτηκε χθες ο υποψ. Δήμαρχος κ. Γραμματικόπουλος, όπου και διαπίστωσε ιδίοις όμμασι την εγκατάλειψη του γραφικού οικισμού. Η μη ολοκλήρωση της αποχέτευσης, η εγκατάλειψη του δημοτικού σχολείου, η αθέτηση των υποσχέσεων για τη δημιουργία αθλητικών εγκαταστάσεων (5x5), είναι ορισμένα από τα στοιχεία που μαρτυρούν αυτή την εγκατάλειψη. Η αναλυτική δήλωση του Χρήστου Γραμματικόπουλου, είναι η κάτωθι:

" Επισκέφτηκα σήμερα, για πολλοστή φορά, τον οικισμό των Πυργιώτικων, όπου με θλίψη διαπίστωσα την εγκατάλειψη που βιώνει η περιοχή. Επί οκτώ χρόνια, οι κάτοικοι των Πυργιωτίκων εξαγγελίες για αθλητικούς χώρους ακούνε αλλά τίποτα δεν βλέπουν. Η κατασκευή ενός μικρού γηπέδου (5x5) έμεινε στα λόγια. Το αποχετευτικό για το οποίο δαπανήθηκαν εκατομμύρια ευρώ, ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί. Το Δημοτικό Σχολείο έκλεισε και έμεινε αναξιοποίητο. Υπάρχουν προβλήματα ακόμη και καθαριότητας. Μόνο πρόχειρες προεκλογικές ασφαλτοστρώσεις, προκειμένου να ρίξουν στάχτη στα μάτια του κόσμου.

Η δική μας πρόταση, την οποία σκοπεύουμε να υλοποιήσουμε όταν με τη βοήθεια των πολιτών αναλάβουμε την Δημοτική Αρχή, είναι κάθε οικισμός και μία μικρή αθλητική εγκατάσταση. Κάθε οικισμός και ένα μικρό πάρκο. Κάθε οικισμός να τελειώνει μια για πάντα με όλα τα έργα υποδομής. Απλές και σταράτες προτάσεις τις οποίες είμαι αποφασισμένος να υλοποιήσω."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου