Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010

ΜΕΓΑΛΟ ΠΡΟΒΑΔΙΣΜΑ ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ

Μεγάλο προβάδισμα νίκης φαίνεται να έχει αποκτήσει ο υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Γραμματικόπουλος. Χαρακτηριστικό είναι το πρωτοσέλιδο της εφημερίδας "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ" και το αναλυτικό ρεπορτάζ της οποίας σας παραθέτουμε παρακάτω.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ "ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ" (Τετάρτη 24 Μαρτίου 2010)

"Την στιγμή που ο κ. Αναγνωσταράς πανικόβλητος παραγγέλνει την μία δημοσκόπηση πίσω από την άλλη, ο κ. Γραμματικόπουλος κυριολεκτικά "καλπάζει" μέσα στην κοινωνία αποκτώντας τεράστια δυναμική νίκης. Δεν είναι τυχαίο πως και στην τελευταία δημοσκόπηση που έγινε για λογαριασμό του δημάρχου, κάθε άλλο παρά ευχάριστα ήταν τα μαντάτα για τον κ. Αναγνωσταρά.
Η Περιφέρεια, που αρχικά φάνταζε ως σανίδα σωτηρίας για τον κ. Αναγνωσταρά, τελικά μάλλον θα αποτελέσει και το μεγάλο του "βατερλώ". Αυτό φάνηκε ξεκάθαρα και από τις πρώτες περιοδείες του κ. Γραμματικόπουλου σε εκτός Ναυπλίου περιοχές όπου έγινε δεκτός με ενθουσιασμό από τους κατοίκους. Και να φανταστείτε ότι αυτή είναι μόνο η αρχή. Για το Ναύπλιο καλύτερα να μην συζητάμε. Εκεί η κυριαρχία Γραμματικόπουλου είναι αποδεκτή από τους πάντες.

ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ
Ο συνδυασμός του υποψηφίου δημάρχου θα είναι πολυσυλλεκτικός και κομματικά ανεξάρτητος. Τα πρώτα ονόματα των υποψηφίων αυτό δείχνουν. Ο κ. Γραμματικόπουλος θέλει να εκπροσωπείται όλη η κοινωνία στον συνδυασμό του. Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να κερδίζει συνεχώς πόντους.
Όλων των τάσεων είναι και η συμπαγής ομάδα συμβούλων που ήδη εργάζεται για τη νίκη της παράταξης. Την ομάδα αποτελούν περίπου 40 άτομα και παρά τις προσπάθειες κάποιων να την... διασπάσουν δεν τα κατάφεραν!

ΠΟΙΟΤΗΤΑ
Χαρακτηριστικό ακόμη της δυναμικής που αναπτύσσει ο κ. Γραμματικόπουλος είναι η ποιότητα των στελεχών που έχουν ταχθεί στο πλευρό του. Όλοι τους είναι άφθαρτοι, με τίποτα το μεμπτό να τους ακολουθεί και αγαπητοί στο ευρύ κοινό.
Αυτό το "όπλο" ο υποψήφιος δήμαρχος θα το "εκμεταλλευτεί" μελλοντικά εις το έπακρο."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου