Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Η ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΙΩΑΝΝΑ ΜΠΟΥΚΟΥΒΑΛΑ- ΒΕΛΕΡΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ

Η Αρχιτέκτων Ιωάννα Μπουκουβάλα-Βελερή  στις προσεχείς  Δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφια στα Λευκάκια με τον συνδυασμό "ΝΑΥΠΛΙΟ ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ"και το Χρήστο Γραμματικόπουλο.

Αναλυτικά η δήλωση της:

"Αρχικά, θέλω να ευχαριστήσω τον συνάδελφο Μηχανικό Χρήστο Γραμματικόπουλο, που με τίμησε με την πρότασή του, να θέσω υποψηφιότητα στην τοπική κοινότητα Λευκακίων.

Γεννήθηκα στην Αθήνα και σπούδασα Αρχιτεκτονική στην σχολή της Φλωρεντίας στην Ιταλία.

Εργάστηκα στην τράπεζα Eurobank στην Τεχνική Διεύθυνση εκτιμήσεων ακινήτων από το 1985 έως το 2013 και παράλληλα ασχολήθηκα επιλεκτικά με αρχιτεκτονικές μελέτες οικιστικών κτιρίων.

Το έτος 2010, μαζί με το σύζυγό μου Σταύρο Μπουκουβάλα και το υιό μας Χρήστο, αποφασίσαμε να ζήσουμε οριστικά εκτός Αθήνας και επιλέξαμε τα όμορφα Λευκάκια Ναυπλίου για μόνιμη κατοικία μας. 
Παρά την γρήγορη οικοδομική οικιστική ανάπτυξη των Λευκακίων, τα οποία σήμερα παρουσιάζουν την εικόνα προαστίου του Ναυπλίου, γνωρίζουμε όλοι ότι πρέπει ακόμα να γίνει πολύ δουλειά, τόσο για την αισθητική όσο και για την λειτουργικότητά τους.
Επειδή αγαπώ το μέρος που ζω, δηλώνω πρόθυμη να εργαστώ για να γίνουν τα Λευκάκια ακόμα πιο όμορφα και βιώσιμα με τα απαραίτητα δεδομένα για μία υγιή διαβίωση."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου