Παρασκευή 16 Μαΐου 2014

"Σεισμός" από Γραμματικόπουλο και Αποθέωση πριν από την κάλπη.

Με μια ομιλία γεμάτη πάθος και αλήθειες ολοκλήρωσε ο Χρήστος Γραμματικόπουλος την προεκλογική του εκστρατεία, στην μεγαλειώδη συγκέντρωση της πλατείας του Αγίου Κωνσταντίνου στο Συνοικισμό Ναυπλίου.
Έστειλε το μήνυμα της Αλλαγής σε κάθε γωνιά του Καλλικρατικού Δήμου Ναυπλιέων και ζήτησε από όσους δεν έχουν αποφασίσει ακόμα ποιον θα ψηφίσουν, να τον εμπιστευτούν, να αξιολογήσουν την μέχρι τώρα παρουσία του στον επαγγελματικό και πολιτικό βίο, να σταθούν στην πάντα αξιοπρεπή στάση του απέναντι στους συμπολίτες του, να δουν αυτά που προτείνει και κυρίως την αδιαπραγμάτευτη απόφαση του, για κάθαρση από τα λογής συμφέροντα που έχουν εγκατασταθεί στο Δήμο.
Κάλεσε όλους τους δημοκρατικούς πολίτες να στηρίξουν την προσπάθεια ώστε ο Δήμος να απαλλαγεί από την μικρή αλλά πολύ ισχυρή ομάδα εξουσίας, που με αδιαφάνεια, αυθαιρεσία και σπατάλη διοικεί τα δύο τελευταία χρόνια.
Δεσμεύτηκε για την άμεση εφαρμογή δέκα σημείων-αξόνων που θα αλλάξουν την ποιότητα ζωής των κατοίκων, θα προσφέρουν ανακούφιση και αλληλεγγύη σε όσους έχουν ανάγκη, θα δημιουργήσουν νέες δυνατότητες ανάπτυξης του τουρισμού και του αγροτικού εισοδήματος, θα αποκαταστήσουν τη δικαιοσύνη και τη διαφάνεια στη λειτουργία του Δήμου και όλα αυτά με συγκεκριμένες και κοστολογημένες προτάσεις βάσει συγκεκριμένου χρονοδιαγράμματος.
Αναφέρθηκε στις πολιτικά ύπουλες και κατάπτυστες μεθόδους που χρησιμοποίησε ο κ. Κωστούρος και η παρέα που εκπροσωπεί, για να φιμώσουν και να αλλοιώσουν τη φωνή των άλλων Συνδυασμών, στην πανστρατιά στήριξης και προβολής από διάφορες πλευρές, που ενεργοποιήθηκαν απροκάλυπτα για να μην χάσει ο κ. Κωστούρος τη Δημαρχία και αυτοί τα προνόμια τους.
Έκλεισε την ομιλία του με το μήνυμα της νίκης, το μήνυμα της πίστης στη νίκη:

"Μη φοβάστε τίποτα. Τα ψέματα τελείωσαν.

Ο πολιτικός υπόκοσμος που κατέστρεψε το δήμο μας θα μπει οριστικά στο χρονοντούλαπο της ιστορίας.

Ο δήμος θα αναπνεύσει και πάλι ελεύθερος.

Το όραμά μας για ένα δήμο δυνατό, αναπτυξιακό, αυτοχρηματοδοτούμενο, που θα προσφέρει δουλειά στους νέους μας θα γίνει πραγματικότητα.

Η μεγάλη ευκαιρία να τα αλλάξουμε όλα, έφτασε.

Η τύχη του τόπου μας είναι πλέον στα χέρια μας.

Την Κυριακή η νίκη θα είναι μεγάλη.

Νίκη της δημοκρατίας. Νίκη της αξιοπρέπειας.

Να είστε αισιόδοξοι. Να έχετε πίστη.

Θα κερδίσουμε."




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου