Σάββατο 3 Μαΐου 2014

ΚΑΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΠΙΚΑΚΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΧΡΗΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ

Ο πρώην Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ασίνης Γιώργος Μπικάκης στις προσεχείς εκλογές θα είναι υποψήφιος με τον συνδυασμό "ΝΑΥΠΛΙΟ ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ"και το Χρήστο Γραμματικόπουλο.


Ο κ. Μπικάκης, γεννήθηκε στο Τολό το 1950. Αποφοίτησε απο το Πρακτικό Λύκειο Ναυπλίου το 1968. Είναι πτυχιούχος Μηχανολόγος Μηχανικός της Ανωτέρας Σχολής Υπομηχανικών Αθηνών (Μικρό Πολυτεχνείο). Υπηρέτησε στην Πολεμική Αεροπορία ως Σμηνίας Μηχ/κος Α/Φ JET F-104.
Το 1976 με εξετάσεις, προσελήφθη στην ΔΕΗ Ρόδου, ως Μηχ/κος λειτουργίας του ατμοηλεκτρικού σταθμού παραγωγής.
Το 1982 μετατέθηκε στο κέντρο διανομής φορτίων Νότιας Ελλάδος ΡΟΥΦ.
Το 1983 ήρθε στην περιοχή Ναυπλίου, ως προϊστάμενος τεχνικού τομέα.
Είναι παντρεμένος με την Ασπασία Νικολουδάκου και έχουν τρία παιδιά (Ανδρέας-Παναγιώτης-Ιωάννης) απόφοιτοι Πανεπιστημίων - Πολυτεχνίων.
Ο Γιώργος Μπικάκης, ήταν αθλητής στίβου στον Πανελλήνιο Γυμναστικό Σύλλογο  ως φοιτητής και παράλληλα ποδοσφαιριστής στον Εθνικό Τολού, Διαγόρα Ρόδου και Ιαλυσό Ρόδου.
Το 2002 εξελέγη Δημοτικός σύμβουλος στον τέως Δήμο Ασίνης καθώς και το 2006. Ήταν Πρόεδρος Δημοτικού συμβουλίου για δύο (2) χρόνια, καθώς και Τεχνικός σύμβουλος, άμισθος, Δημάρχου σε περιβαλλοντικά έργα (προστασία- ανάπλασης παραλιών-λιμάνι-βιολογικός καθαρισμός) καθώς και σε έργα υποδομών - ηλεκτροφωτισμού κ.π.λ..
Το 2003 έγινε Προϊστάμενος ΔΕΗ πρακτορείου Άργους, από όπου και συνταξιοδοτήθηκε τέλος του 2008. 
"Πιστεύω ακράδαντα ότι αν εκλεγώ Δημοτικός σύμβουλος, με τον άξιο τεχνοκράτη φίλο και συνάδελφο Υποψήφιο Δήμαρχο Χρήστο Γραμματικόπουλο, θα συμβάλλω με όλες μου τις δυνάμεις για την πρόοδο του τόπου μου." δηλώνει χαρακτηριστικά.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου