Δευτέρα 21 Φεβρουαρίου 2011

ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΚΟΛΥΜΒΗΤΗΡΙΟ, ΠΑΡΑΕΜΠΟΡΙΟ, ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ.




Νέα παρέμβαση πραγματοποίησε ο δημοτικός σύμβουλος και επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΝΑΥΠΛΙΟ ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ», Χρήστος Γραμματικόπουλος, κατά την τελευταία συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου με τρία επίκαιρα ερωτήματα που έθεσε προ ημερησίας διατάξεως.

Το πρώτο ερώτημα αφορούσε στην διακοπή λειτουργίας του κολυμβητηρίου, όπου τόνισε χαρακτηριστικά ότι οφείλει άμεσα η δημοτική αρχή να βρει την κατάλληλη λύση, έτσι ώστε να μην ξαναπαρατηρηθεί το δυσάρεστο αυτό φαινόμενο. Αναγνώρισε δε, τις δυσκολίες που προκύπτουν λόγω ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ στην διαδικασία εκταμίευσης χρημάτων, πρόσθεσε όμως ότι πρέπει να υπάρχει πάντοτε η κατάλληλη πρόβλεψη για τέτοιου είδους ζητήματα.

Το δεύτερο ερώτημα αφορούσε στο ζήτημα της εγκληματικότητας που έχει αρχίσει να παίρνει σημαντικές διαστάσεις με πρόσφατο παράδειγμα το θλιβερό συμβάν στην περιοχή της Αγ. Τριάδας. Γι’ αυτό το θέμα πρότεινε την δυναμικότερη παρουσία και συνεργασία δημοτικής αστυνομίας και αστυνομίας πόλεως, καθώς επίσης και μία σειρά από άλλα μέτρα όπως ο καλύτερος φωτισμός των «ευαίσθητων» περιοχών, καθώς και η επαναφορά του συστήματος των περιπολιών.

Το τρίτο ερώτημα αφορούσε στο παράνομο παραεμπόριο των διαφόρων αλλοδαπών πλανοδίων, το οποίο όπως χαρακτηριστικά ανέφερε ο κ. Γραμματικόπουλος, έχει πάρει ανεξέλεγκτες διαστάσεις δημιουργώντας προβλήματα στους εμπόρους του τόπου μας, ιδιαίτερα σ’ αυτή την οικονομική συγκυρία που ζούμε και ζητήματα αισθητικής αφού παρατηρούνται άθλιες εικόνες όπως η «κατάληψη» της παραλίας του Ναυπλίου αλλά και κεντρικών πλατειών. Πρότεινε την δυναμική παρέμβαση της δημοτικής αστυνομίας για όλες αυτές τις περιπτώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου