Δευτέρα 7 Ιουνίου 2010

O ΠΛΟΙΑΡΧΟΣ ΔΗΜ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΧΡΗΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ


Ο πλοίαρχος Δημήτρης Τριανταφύλλου, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, θα είναι υποψήφιος σύμβουλος με τον Χρήστο Γραμματικόπουλο. Αξίζει να επισημάνουμε από το πλούσιο βιογραφικό του ότι ο Δημήτρης Τριανταφύλλου αποφοίτησε πρώτος από τη σχολή πλοιάρχων Ασπροπύργου (1993), υπήρξε κυβερνήτης στο πολεμικό πλοίο «ΑΧΙΛΛΕΥΣ» (1994-1995), είναι μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Επαγγελματιών Τολού, καθώς επίσης και ότι ήταν πλοίαρχος του επίσημου πλοίου των Ολυμπιακών Αγώνων της Αθήνας (2004). Πρόκειται, ασφαλώς, για έναν νέο, άφθαρτο άνθρωπο, ιδιαίτερης ποιότητας, που θα συμβάλλει στο όραμα του Χρήστου Γραμματικόπουλου να επαναφέρει την ελπίδα και την αισιοδοξία στους δημότες, μέσω μιας μεγάλης αλλαγής που τόσο έχει ανάγκη ο τόπος. Αναλυτικά, η δήλωση του Δημήτρη Τριανταφύλλου είναι η κάτωθι:

«Αποτελεί βαθιά μου πεποίθηση ότι ο χώρος της Τοπικής Αυτοδιοίκησης οφείλει και πρέπει να είναι ένας χώρος σύνθεσης, συνεννόησης και δημιουργίας, μακριά από φανατισμούς και κομματικές «ταμπέλες». Σήμερα, με την διοικητική μεταρρύθμιση, όπου η περιοχή του Δήμου Ασίνης συνενώνεται με το Ναύπλιο, το ανωτέρω σκεπτικό καθίσταται περισσότερο επίκαιρο. Ταυτόχρονα, είμαι πεπεισμένος ότι στο νέο αυτό διοικητικό σχήμα απαιτείται μία αλλαγή και ένα φρεσκάρισμα σε ιδέες, σε νοοτροπίες και σε δράσεις. Πιστεύω, ειδικότερα, ότι ο άξονας που σχηματίζεται από τον Δήμο Ασίνης και τον Δήμο Ναυπλίου, μπορεί με τις σωστές κινήσεις να γίνει ένας άξονας τουριστικής προόδου - ανάπτυξης.


Όλα τα παραπάνω εκτιμώ ότι μπορούν να υλοποιηθούν μέσα από την εντολή της κοινωνίας στις προσεχείς δημοτικές εκλογές. Σε αυτή την κοινή προσπάθεια, αποφάσισα να συμμετάσχω ενεργά ως υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος, με τον συνδυασμό του Χρήστου Γραμματικόπουλου. Ενός ανθρώπου που βλέπει από την ίδια οπτική γωνία, ζητήματα ανάπτυξης, προόδου και δημιουργίας ως αποτέλεσμα συστηματικών και μεθοδικών ενεργειών. Όλοι μαζί θα παρουσιάσουμε μέχρι τον προσεχή Νοέμβριο το πλήρες πλάνο που μπορεί να οδηγήσει στην επίτευξη των ανωτέρω στόχων. Πρόκειται σίγουρα για μία μεγάλη ευκαιρία αναγέννησης του τόπου μας. Αξίζει να την διεκδικήσουμε.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου