Πέμπτη 17 Ιουνίου 2010

Η ΜΑΡΙΑ - ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ΚΑΤΣΙΛΑ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΧΡΗΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ


Ένας ακόμη νέος άνθρωπος, η Μαρία – Μαγδαληνή Κατσίλα, θα είναι στις προσεχείς δημοτικές εκλογές υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον συνδυασμό του Χρήστου Γραμματικόπουλου. Η κα. Κατσίλα είναι πτυχιούχος ιστορίας και αρχαιολογίας της Φιλοσοφικής σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, καθώς και απόφοιτος της Θεολογικής σχολής Αθηνών. Γνωρίζει Αγγλικά και Ιταλικά. Συνετέλεσε στη δημιουργία του Σκακιστικού Συλλόγου Ναυπλίου, της Οργανωτικής Επιτροπής του οποίου είναι Πρόεδρος. Έχει αναπτύξει σημαντική κοινωνική δράση, καθώς ανήκει στο σώμα Σαμαρειτών, διασωστών και ναυαγοσωστών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Αναλυτικά, η δήλωσή της είναι η κάτωθι:

«Βιώνουμε μία περίοδο απαξίωσης της πολιτικής. Οι πολίτες έχουν απογοητευτεί, έχουν χάσει την αυτοπεποίθησή τους με όλα όσα βλέπουν να συμβαίνουν γύρω τους τον τελευταίο καιρό. Τούτη την ώρα η νέα γενιά είναι ίσως η μοναδική ελπίδα, η μοναδική διέξοδος.

Τον προσεχή Νοέμβριο με αφορμή τις δημοτικές εκλογές, μπορεί να γίνει η αρχή για μία μεγάλη αλλαγή ξεκινώντας μέσα από την ίδια την τοπική μας κοινωνία. Ο Χρήστος Γραμματικόπουλος είναι σίγουρα ένας γνήσιος εκπρόσωπος των νέων ανθρώπων. Ταυτόχρονα όμως είναι εγγύηση εντιμότητας και αποτελεσματικότητας.

Με αυτές τις σκέψεις αποφάσισα να συνταχθώ στο πλευρό του και να είμαι υποψήφια σύμβουλος με τον συνδυασμό του.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου