Τρίτη 22 Ιουνίου 2010

ΚΑΙ ΝΕΕΣ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΕΙΣ. Ο ΝΙΚΟΣ ΣΥΝΤΡΙΚΟΣ ΚΑΙ Η ΘΕΟΔΩΡΑ ΓΟΓΩΝΑ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ ΜΕ ΧΡ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ.

 

Μαζικές είναι πλέον οι προσχωρήσεις στο συνδυασμό του Χρήστου Γραμματικόπουλου. Δύο ακόμα αξιόλογοι άνθρωποι ανακοίνωσαν την υποψηφιότητά τους.

Ο Νίκος Συντρίκος (Ασίνη) και η Θεοδώρα Γογωνά (Τολό) στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιοι με τον Χρήστο Γραμματικόπουλο. Ο Νίκος Συντρίκος είναι ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας (οικοδομικές εργασίες), ο οποίος έχει επιδείξει μεγάλο ενδιαφέρον για τα κοινά της περιοχής του. Η Θεοδώρα Γογωνά είναι Διπλωματούχος της Σχολής Οικονομίας και Διοίκησης (Τμήμα Τοπικής Αυτοδιοίκησης) και πρόκειται σίγουρα για έναν ακόμη νέο άνθρωπο που έρχεται να προστεθεί στο δυναμικό της παράταξης.


Αναλυτικά, η δήλωση του Νικολάου Συντρίκου είναι η κάτωθι:


«Ο τόπος μας χρειάζεται επειγόντως αλλαγή και ανανέωση. Ιδιαίτερα σε αυτή την δύσκολη εποχή που περνάμε, ο Χρήστος Γραμματικόπουλος έχει αποδείξει, κυρίως μέσα από την δουλειά του, ότι είναι ένας άνθρωπος που ξέρει να εργάζεται σκληρά και να φέρνει γρήγορα αποτελέσματα. Αποτελεί αναμφίβολα την ελπίδα για το «αύριο» του Δήμου μας. Ο χαρακτήρας του είναι ευθύς και ντόμπρος. Για όλους αυτούς τους λόγους, στις προσεχείς δημοτικές εκλογές, θα είμαι υποψήφιος με τον συνδυασμό του.»


Αναλυτικά, η δήλωση της Θεοδώρας Γογωνά είναι η κάτωθι:


«Η εποχή που διανύουμε είναι δύσκολη για τον τόπο μας κυρίως ως προς το οικονομικό σκέλος. Έχουμε ανάγκη όλοι μας να πιαστούμε από κάπου. Να νιώσουμε λίγη αισιοδοξία, λίγη ελπίδα. Εγώ σαν ένας νέος άνθρωπος πιστεύω στη δύναμη και στην ορμή των νέων ανθρώπων. Ο Χρήστος Γραμματικόπουλος συνδυάζει τα νιάτα με την εμπειρία. Μπορεί σίγουρα να ξαναδώσει ώθηση στην περιοχή μας. Για αυτό τον λόγο συντάχθηκα μαζί του και στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είμαι υποψήφια με τον συνδυασμό του.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου