Τετάρτη 6 Νοεμβρίου 2013

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ: «Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΚΟΚΟΡΟΜΑΧΙΕΣ»

Εκτιμώντας ότι το συνεχές πίνγκ-πόνγκ ανακοινώσεων καταντάει κουραστικό ακόμα και για όσους αντέχουν να μας παρακολουθούν, έχουμε μόνο λίγα σχόλια αναφορικά με την νέα ανακοίνωση του κ. Κωστούρου (για τα έργα στην Σιδ. Μεραρχίας-Αμαλίας).

Πρώτον, έστω και σιωπηρώς, αποδέχεται την πραγματικότητα, ότι δηλαδή τόσο η εξασφάλιση των χρημάτων (συνολικά 4 εκ.ευρώ) όσο και η ανάθεση και υλοποίηση των σχετικών μελετών έγιναν πριν αναλάβει Δήμαρχος.



Δεύτερον, η παραλαβή των μελετών από το δημοτικό συμβούλιο και η υποβολή των σχετικών φακέλων στις ημερομηνίες που αναφέρει, απλώς αποδεικνύουν την αυτονόητη τυπική-διαχειριστική δουλειά που όφειλε να κάνει εφαρμόζοντας τις αποφάσεις του δημοτικού συμβουλίου και αλίμονο αν δεν έκανε.

Τρίτον, πρέπει να καταλάβει, και το λέμε καλοπροαίρετα, ότι το να «τρέχει» συνεχώς πίσω από ανακοινώσεις υπουργών, περιφερειαρχών κτλ. για επικοινωνιακούς λόγους, δεν προσφέρει τίποτα ούτε στον ίδιο ούτε στον τόπο μας. Ας προσπαθήσει να δημιουργήσει κάτι καλό για τον Δήμο μας και εμείς, πρώτοι, θα βγούμε να το χειροκροτήσουμε και να το υποστηρίξουμε.

Τέλος, είναι σαφές ότι ο Δήμος Ναυπλίου έχει περιέλθει σε μεγάλο κατήφορο και έχει ανάγκη άμεσα από σοβαρότητα, συνεπή δουλειά και διαφάνεια. Εμείς από την πλευρά μας είμαστε αποφασισμένοι μέσα από έναν τίμιο αγώνα, που εδώ και χρόνια κάνουμε, αυτό να πραγματωθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου