Πέμπτη 1 Αυγούστου 2013

ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ : «ΞΥΠΝΗΣΤΕ ΘΑ ΧΑΣΕΙ ΤΟ ΝΑΥΠΛΙΟ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ»

Το καμπανάκι του κινδύνου χτύπησε για άλλη μία φορά ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης Χρήστος Γραμματικόπουλος αναφορικά με το Διοικητικό Πρωτοδικείο.

Όπως χαρακτηριστικά τόνισε σύμφωνα με βάσιμες πληροφορίες υπάρχει σοβαρός κίνδυνος οριστικής απομάκρυνσης του Διοικητικού Πρωτοδικείου από το Ναύπλιο και μεταστέγασής του στο Άργος.

Αν όντως συμβεί κάτι τέτοιο θα είναι τεράστια η ευθύνη της δημοτικής αρχής, όπου μετά από τη Σχολή Τουριστικών Επαγγελμάτων θα έχει χάσει άλλη μία σημαντική δομή για το Δήμο μας.

Υπενθυμίζουμε ότι το θέμα του Διοικητικού Πρωτοδικείου το είχε αναδείξει ο Χρήστος Γραμματικόπουλος από τις 2 Απριλίου του 2013 (είχε καταθέσει σχετικό αίτημα προς το Δημοτικό Συμβούλιο τόσο ο ίδιος όσο και ο κος Γκιόλας) τονίζοντας και τότε ότι είναι αδιανόητο η Δημοτική αρχή να μη διαθέτει ένα σχέδιο, ώστε να μπορεί να αντιδρά στη συνεχιζόμενη απομάκρυνση δομών και υπηρεσιών από την πρωτεύουσα του νομού που είναι το Ναύπλιο.



Επίσης πρέπει να επισημανθεί ότι στη συζήτηση που έγινε τότε στο Δημοτικό Συμβούλιο ο Χρήστος Γραμματικόπουλος είχε καταθέσει πολύ συγκεκριμένες προτάσεις επίλυσης του προβλήματος, για τις οποίες από ότι φαίνεται ο Δήμαρχος ουδόλως ενδιαφέρθηκε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου