Δευτέρα 4 Μαρτίου 2013

ΔΙΚΑΙΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΧΑΡΗ ΣΤΗΝ ΠΙΕΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥ ΜΕΙΩΝΟΝΤΑΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΤΑ ΔΗΜΟΤΙΚΑ ΤΕΛΗ

Η ασφυκτική πίεση του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Χρήστου Γραμματικόπουλου οδήγησε τελικώς σήμερα την Οικονομική Επιτροπή στην απόφαση για μείωση των δημοτικών τελών.


Πρόκειται για μία δικαίωση του Χρήστου Γραμματικόπουλου, ο οποίος από τον Μάιο του 2011 ζητούσε με επιμονή την οικονομική «ανακούφιση» επαγγελματιών και νοικοκυριών μέσω της μείωσης των δημοτικών τελών, προτείνοντας μάλιστα και τον τρόπο με τον οποίο θα βρισκόντουσαν τα χρήματα για το σκοπό αυτό. Τις προτάσεις του αυτές επανέφερε τόσο τον Ιούλιο του 2012 όσο και τον Φεβρουάριο του 2013. Μετά την απόφαση της Οικονομικής Επιτροπής, ο κ. Γραμματικόπουλος δήλωσε:

«…Επιτέλους, η Δημοτική Αρχή αποδέχτηκε την πρότασή μας για μείωση των δημοτικών τελών. Χαιρετίζουμε αυτή την εξέλιξη. Είναι μια μικρή «ανακούφιση» τόσο για τα νοικοκυριά όσο και για τους επαγγελματίες. Αισθανόμαστε δικαιωμένοι γιατί πιέζουμε την Δημοτική Αρχή γι’ αυτό το θέμα εδώ και δύο χρόνια. Τελικά όταν υπάρχει θέληση, γνώση και πνεύμα συνεργασίας, όλα γίνονται…».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου