Πέμπτη 24 Ιανουαρίου 2013

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΤΣΙΡΟΣ: Ο ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΗ ΕΛΠΙΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΕΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΑΠΟ ΤΟ ΤΕΛΜΑ. ΠΑΡΑΜΕΝΩ ΣΤΑΘΕΡΑ ΠΛΑΪ ΤΟΥ. ΑΞΙΟΠΟΙΟΥΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ ΜΑΣ.

Την παραίτησή του από δημοτικός σύμβουλος υπέβαλε ο Δημήτρης Τσίρος, σε συνεννόηση με τον επικεφαλής της παράταξης Χρήστο Γραμματικόπουλο και, τη θέση του κατέλαβε ο καθηγητής Δημήτρης Τσάκαλης. Με αυτή την κίνηση, η δημοτική παράταξη «ΝΑΥΠΛΙΟ ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ» αξιοποιεί ένα ακόμα σημαντικό στέλεχός της όπως είναι ο Δημήτρης Τσάκαλης. Με δήλωσή του, ο Δημήτρης Τσίρος τονίζει ότι παραμένει σταθερός στις επάλξεις και στο πλευρό του Χρήστου Γραμματικόπουλου. Αναλυτικά η δήλωση του κ. Τσίρου είναι η κάτωθι:


« Σε συνεννόηση και συμφωνία με το Χρήστο Γραμματικόπουλο, παραχώρησα τη θέση μου για την τελευταία χρονιά της δημοτικής περιόδου, στο φίλο και πολύ αξιόλογο στέλεχος της παράταξής μας κ. Δημήτρη Τσάκαλη. Θέλοντας με αυτό τον τρόπο να καταδείξουμε και το στελεχιακό βάθος της παράταξής μας, με την αξιοποίηση αξιόλογων ανθρώπων όπως ο καθηγητής Δημήτρης Τσάκαλης. Εννοείται ότι θα παραμείνω σταθερά στις επάλξεις και στο πλευρό του Χρήστου Γραμματικόπουλου και για τις επόμενες εκλογές. Ο Χρήστος Γραμματικόπουλος αποτελεί τη μόνη ελπίδα προκειμένου ο Δήμος να βγει από το τέλμα στο οποίο σήμερα βρίσκεται. »

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου