Τρίτη 5 Απριλίου 2011

ΔΗΛΩΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ ΓΙΑ ΚΑΡΑΘΩΝΑ

Με αφορμή τη συζήτηση σχετικού με την Καραθώνα θέματος (6ο θέμα) του Δημοτικού Συμβουλίου, ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης «ΝΑΥΠΛΙΟ ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ» και δημοτικός σύμβουλος, Χρήστος Γραμματικόπουλος, προέβη εντός του δημοτικού συμβουλίου στην ακόλουθη σύντομη δήλωση:



«…Η Καραθώνα αποτελεί κορυφαίο τουριστικό και αναπτυξιακό «όπλο» για τον Δήμο Ναυπλιέων. Το ανεξέλεγκτο καθεστώς των προηγούμενων ετών δεν είναι δυνατό να συνεχιστεί. Πρέπει να τεθούν όροι και κανόνες. Πρέπει να διασφαλιστεί η άνετη πρόσβαση και χρήση της παραλίας από τους δημότες. Πρέπει να εξασφαλιστεί ο κοινόχρηστος χαρακτήρας της παραλίας. Πρέπει να εφαρμοστούν βασικοί κανόνες αισθητικής. Πρέπει να τηρηθούν στο ακέραιο όλοι οι κανόνες διαφάνειας μέσω αδιάβλητων δημοπρασιών, αναφορικά με την εκμίσθωση τμημάτων αιγιαλού - παραλίας.

Εκτιμούμε ότι και η Δημοτική Αρχή συμφωνεί με όλα τα παραπάνω. Εμείς σε κάθε περίπτωση είμαστε αποφασισμένοι, ασκώντας τον θεσμικό μας ρόλο, να διασφαλίσουμε όλες τις παραπάνω προϋποθέσεις με γνώμονα το συμφέρον των δημοτών μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου