Τρίτη 4 Μαΐου 2010

O ΑΡΧΙΤΕΚΤΩΝ ΚΩΣΤΑΣ ΠΕΤΡΟΥΛΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΤΟΝ ΧΡΗΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ


Με τον Χρήστο Γραμματικόπουλο θα είναι υποψήφιος στις προσεχείς δημοτικές εκλογές ο γνωστός αρχιτέκτων Κωνσταντίνος Πετρουλάς. Ο Κωνσταντίνος Πετρουλάς είναι ένας νέος άνθρωπος, με αξιοσημείωτη επιστημονική και επιχειρηματική διαδρομή. Λόγω και της ιδιότητάς του, έχει μία ιδιαίτερη ευαισθησία αλλά και εμπειρία σε θέματα αισθητικής και αρχιτεκτονικής.

Αναλυτικά η δήλωσή του, με την οποία ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του με τον συνδυασμό του Χρήστου Γραμματικόπουλου, είναι η εξής:

“Αποτελεί κοινό τόπο η αναγκαιότητα μίας ολοκληρωτικής και πολυεπίπεδης αλλαγής στον Δήμο Ναυπλιέων. Υπάρχουν μικρά και μεγάλα ζητήματα σ’ αυτήν την πόλη που απαιτούν μίας άλλης αισθητικής προσέγγιση. Η πολιτιστική, πνευματική και αρχιτεκτονική κληρονομιά αυτού του τόπου πρέπει κάποτε να προστατευτεί και να αναδειχθεί, με τρόπο όμως σοβαρό και υπεύθυνο.

Τον προσεχή Νοέμβριο οι πολίτες θα αφήσουν πίσω οτιδήποτε παρωχημένο και φθαρμένο. Θα αναζητήσουν την ελπίδα σε ανθρώπους που θα μπορούν να δώσουν γρήγορα και μετρήσιμα αποτελέσματα. Σε ανθρώπους με σύγχρονη αντίληψη και στέρεη παιδεία που θα καταφέρουν να βγάλουν τον Δήμο μας από το σημερινό αδιέξοδο.

Με αυτές τις σκέψεις, η επιλογή μου να στηρίξω τον Χρήστο Γραμματικόπουλο και να είμαι υποψήφιος μαζί του, πιστεύω ότι είναι επιλογή προοπτικής και ελπίδας για τον Δήμο μας.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου