Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2009

ΑΝΤΩΝΗΣ ΡΑΦΑΗΛΙΔΗΣ ΣΤΗΡΙΖΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ


Ο Αντώνης Ραφαηλίδης με μία λιτή αλλά περιεκτική δήλωσή του, στηρίζει ανοικτά την υποψηφιότητα του Χρήστου Γραμματικόπουλου για το Δήμο Ναυπλίου. Ο Αντώνης Ραφαηλίδης είναι γιος του Ευάγγελου Ραφαηλίδη ο οποίος, ως γνωστόν, διετέλεσε Δημοτικός Σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Ναυπλίου επί σειρά ετών. Είναι γέννημα θρέμμα Ναυπλιώτης, με σημαντική επαγγελματική παρουσία. Διευθύνει σήμερα την εταιρεία «Κέντρο Ιατρικών και Βιομηχανικών αερίων» με έδρα το Ναύπλιο. Είναι παντρεμένος και πατέρας δύο παιδιών. Αναλυτικά η δήλωσή του έχει ως εξής:

«Με μεγάλη μου χαρά αποδέχτηκα την πολύ τιμητική για μένα πρόσκληση εκ μέρους του κ. Χρήστου Γραμματικόπουλου να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στον συνδυασμό του "ΝΑΥΠΛΙΟ ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ". Συνδυασμό που ούτως η άλλως πλαισιώνεται από πρόσωπα έμπειρα και ικανά, πρόσωπα γνωστά για το ήθος και την αξία τους στην κοινωνία της πόλης μας.

Θεωρώ ότι ο κ. Γραμματικόπουλος συγκεντρώνει όλα εκείνα τα εχέγγυα που χρειάζεται σήμερα η πόλη μας για να αλλάξει σελίδα, για να συντελεστούν όλες αυτές οι αλλαγές που τόσο έχει ανάγκη σήμερα το Ναύπλιο.

Είναι νέος και καταξιωμένος, έντιμος, άριστος γνώστης των προβλημάτων που μέχρι σήμερα ταλανίζουν τους πολίτες και τους καταστηματάρχες της πόλης και πάνω από όλα έχει αγάπη και μεράκι για τον Δήμο του Ναυπλίου.

Αποφάσισα κι εγώ να προσφέρω με όλες μου τις δυνάμεις ώστε αυτό το όραμα, το όραμα μιας εύρωστης πόλης, μιας πόλης ανθρώπινης, που να σέβεται τον πολίτη και την ιστορία της να γίνει πραγματικότητα.

Καλώ όλους τους πολίτες να στηρίξουν αυτήν την προσπάθεια ώστε να δούμε την αγαπημένη μας πόλη, το Ναύπλιο στην θέση που της αρμόζει.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου