Κυριακή 6 Αυγούστου 2017

Η αλαζονεία και ασχετοσύνη Κωστούρου σε επανάληψη


Είναι τόσο μεγάλο το καλάμι που έχει καβαλήσει ο Δήμαρχος που ενώ μετά από 5 χρόνια δημαρχίας δεν έχει καταφέρει ούτε μία αίθουσα συνεδρίασης δημοτικού συμβουλίου να φτιάξει, μόλις ακουστεί κάτι που απλώς αποδεικνύει την, γνωστή πια σε όλους, ανεπάρκεια του να κάνει έστω και ένα έργο της προκοπής, "αφρίζοντας" από το κακό του σπεύδει πανικόβλητος να βγάλει ανακοινώσεις μιζέριας μισαλλοδοξίας και ασχετοσύνης. Κρίμα, ειλικρινά κρίμα, όχι για τίποτα άλλο  αλλά για το ίδιο το Ναύπλιο.

Επί της ουσίας τώρα. Τον περασμένο Δεκέμβριο ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης Χρήστος Γραμματικόπουλος έφερε στο δημοτικό συμβούλιο μια ολοκληρωμένη πρόταση για το ερειπωμένο ΞΕΝΙΑ, και παρουσιάζοντας όλες τις δυσκολίες εξήγησε με ποια συγκεκριμένα βήματα θα μπορούσε ο Δήμος να πάρει το κτίριο προκειμένου να το ανακαινίσει και να το μετατρέψει σε ένα σύγχρονο συνεδριακό κέντρο διεθνούς επιπέδου (ΕΔΩ η πρόταση Γραμματικόπουλου). Τότε ο κος Κωστούρος κατά την πάγια τακτική του, όταν κάτι τον ξεπερνά και κυρίως ξεπερνά την κακομοιριά και μιζέρια της δημαρχιακής του παρουσίας, απαξίωσε την πρόταση χωρίς ούτε καν να την συζητήσει.

Δυστυχώς όμως για εκείνον, πριν λίγες μέρες μάθαμε ότι δύο άλλοι Δήμοι (Ναυπάκτου, Σπάρτης) αξιοποιούν τα δικά τους ΞΕΝΙΑ ανακαινίζοντας τα σε συνεδριακά κέντρα (Κέντρα πολιτισμού τα πρώην Ξενία Ναυπάκτου, Σπάρτης). Αντί λοιπόν ο κος Κωστούρος να κάτσει να δει πως οι άλλοι τα κατάφεραν, έβγαλε μία θρασύτατη ανακοίνωση εκτοξεύοντας ύβρεις και ειρωνείες εναντίον του Χρήστου Γραμματικόπουλου και συγκρίνοντας, εάν είναι ποτέ δυνατόν, το Τριανόν!! με το ΞΕΝΙΑ!!

Για όσα είπε για το Τριανόν τι να πει κανείς, είναι ποτέ δυνατόν κε Δημάρχε το Τριανόν να αποτελέσει συνεδριακό κέντρο για το Ναύπλιο; Πρέπει να είναι κάποιος εντελώς άσχετος για να μην καταλαβαίνει  τι σημαίνει σύγχρονο ευρωπαϊκό συνεδριακό κέντρο ( χωρητικότητα, προσβασιμότητα, θέση, κτλ). Με το καλό να ανακαινισθεί το Τριανόν για να έχουμε ένα χώρο για καμία εκδήλωση αλλά μέχρι εκεί.

Για όσα είπε για το ιδιοκτησιακό καθεστώς των ΞΕΝΙΑ, είναι φανερό ότι μπερδεύει την έννοια της ιδιοκτησίας με αυτή της εκμίσθωσης. Το ιδιοκτησιακό καθεστώς των ΞΕΝΙΑ είναι παντού το ίδιο (ΕΟΤ, ΕΤΑ κτλ). Πάρτε ένα τηλέφωνο τους Δημάρχους Ναυπάκτου και Σπάρτης να σας συμβουλέψουν πως εκείνοι τα κατάφεραν.Αν τώρα φοβάστε κε Δήμαρχε να διαπραγματευτείτε και να παλέψετε για κάτι αληθινά σπουδαίο και μεγάλο να μας το πείτε να τελειώνουμε.

Αυτά επί του παρόντος κε Δήμαρχε και αναμένουμε την νέα απάντηση σας για την οποία φιλικά σας συμβουλεύουμε να έχετε προηγουμένως ξεκαβαλικέψει το καλάμι σας προτού την γράψετε.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου