Παρασκευή 16 Οκτωβρίου 2015

Κώστας Καραμπής:"Εμπιστεύομαι Γραμματικόπουλο, επιστρέφω στον συνδυασμό του"

Την επανένταξη του στην δημοτική παράταξη "Ναύπλιο Νέα Ελπίδα" του Χρ.Γραμματικόπουλου ανακοίνωσε ο πρώην πρόεδρος και νυν μέλος του τοπικού συμβουλίου Ανυφίου  Κώστας Καραμπής. "Ο Κώστας είναι ένας έντιμος αγωνιστής, τον καλωσορίζω και πάλι στην παράταξη μας από την οποία ουσιαστικά,για μένα, δεν είχε φύγει ποτέ."  σχολίασε χαρακτηριστικά ο Χρήστος Γραμματικόπουλος.

Αναλυτικά η ανακοίνωση του Κώστα Καραμπή:

"Μετά από την ανεξαρτητοποίηση μου, από τον συνδυασμό Ναύπλιο Νέα Ελπίδα, για λόγους ηθικής τάξης λόγω της στάσης.. μέρους της αντιπολίτευσης και ΟΧΙ του επικεφαλής του συνδυασμού κ. Χ. Γραμματικόπουλου, στο θέμα της επισκευής του κοινοτικού καταστήματος στο Ανυφί και την αγνόησή των καταγγελιών-ενημέρωση από μέρους μου για την καταπάτηση δημόσιας περιουσίας, και λόγω του "ευτελισμού" του δικαιώματος της ανεξαρτητοποίησης...
Επιθυμώ, όπως επιστρέψω στο συνδυασμό Ναύπλιο Νέα ελπίδα.
Ας θεωρηθεί τούτο, ως ψήφος εμπιστοσύνης στο πρόσωπο του επικεφαλής του συνδυασμού κ. Χ. Γραμματικόπουλου.
Τέλος, υποχρεούμαστε άπαντες, όπως συμβάλουμε, στη νομιμότητα των διαδικασιών, στην απαίτηση χρηστής διοίκησης και σε ότι άλλο.. διεκδικώντας "ισοδύναμα" προς όφελος του πολίτη, από τη θέση την οποία ο πολίτης επέλεξε να τον εκπροσωπούμε.

Ο αγώνας συνεχίζεται, ελεύθερα, αδιαπραγμάτευτα.
"



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου