Πέμπτη 11 Ιουλίου 2013

Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΤΟΜΠΡΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ

Ο Γιώργος Τόμπρας (του Παναγή) στις επόμενες δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το Χρήστο Γραμματικόπουλο. Ο γνωστός επιχειρηματίας με μία σύντομη δήλωσή του επισημοποίησε την υποψηφιότητά του και τόνισε την εμπιστοσύνη του στο «όραμα» του Χρήστου Γραμματικόπουλου για έναν Δήμο μεγάλο και ισχυρό. Αναλυτικά η δήλωση του Γιώργου Τόμπρα έχει ως εξής :

«Με αίσθηση ευθύνης αποφάσισα στις προσεχείς δημοτικές εκλογές να είμαι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με το Χρήστο Γραμματικόπουλο ανταποκρινόμενος, στο τιμητικό για μένα κάλεσμά του. Ένα κάλεσμα που το ένιωσα σαν προσκλητήριο, όλοι μαζί να ξανασηκώσουμε ψηλά το Δήμο μας.



Ο Χρήστος Γραμματικόπουλος, ένας επιτυχημένος επιχειρηματίας αλλά και επιστήμονας, με έπεισε ότι έχει όραμα αλλά και σχέδιο για την υλοποίησή του. Έχει ένα όνειρο, τη δημιουργία ενός πραγματικά μεγάλου και ισχυρού Δήμου που να λειτουργεί αυτοδύναμα με διαφάνεια σαν μία σύγχρονη επιχείρηση με τα κέρδη να καταλήγουν στο δημότη, δηλαδή στον άνθρωπο. Ένα τέτοιο εγχείρημα, που ίσως αλλάξει ολοκληρωτικά τη ζωή του Δήμου μας, νιώθω την ανάγκη να το συνδιαμορφώσω και σίγουρα να το στηρίξω.»

Από την πλευρά του ο Χρήστος Γραμματικόπουλος τονίζοντας το σημαντικό ειδικό βάρος της υποψηφιότητας του Γιώργου Τόμπρα δήλωσε : «Ο Γιώργος Τόμπρας είναι ένας νέος, άφθαρτος άνθρωπος με ιδιαίτερα επιτυχημένη επιχειρηματική πορεία και σίγουρα μεγάλο ειδικό βάρος για την περιοχή μας. Είναι από τις υποψηφιότητες που εκπέμπουν υγεία, φρεσκάδα και κυρίως ελπίδα ότι μπορεί να ξημερώσει ένα καλύτερο αύριο για τον τόπο μας. Στο «όνειρό» μας για το χτίσιμο ενός Δήμου πραγματικά μεγάλου, ισχυρού και σύγχρονου, άνθρωποι σαν το Γιώργο Τόμπρα είναι κάτι παραπάνω από απαραίτητοι.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου