Δευτέρα 27 Μαΐου 2013

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΑΠΟΓΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΑΚΑ . ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΝΑΕΙ Η ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΙΚΗ ΜΕΛΕΤΗ ΤΟΥ ΛΙΜΑΝΙΟΥ»








Συνάντηση με τον Γ.Γ. Αποκεντρωμένης Διοίκησης κ. Μανώλη Αγγελάκα είχε σήμερα αργά το απόγευμα ο επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Χρήστος Γραμματικόπουλος και όπως όλα δείχνουν αύριο στην συνεδρίαση του  ΠΕ.Σ.Π.Α. (Περιφ. Συμβούλιο Περιβαλλοντικής αδειοδότησης) θα εγκριθεί η μελέτη περιβαλλοντικών επιπτώσεων του λιμανιού .Ο Χρήστος Γραμματικόπουλος φανερά ικανοποιημένος μετά την συνάντηση δήλωσε: «Παρακολουθώ στενά την υπόθεση του λιμανιού και αύριο, όπως όλα δείχνουν, θα έχουμε την έγκριση της περιβαλλοντικής μελέτης για το λιμάνι .Θέλω εκ’μέρους των δημοτών μας να ευχαριστήσω τον κ.Αγγελάκα για την μεγάλη βοήθεια που προσφέρει στο Δήμο μας εκφράζοντας με τις ενέργειες του  κατά τον καλύτερο τρόπο την θέληση του ίδιου του Πρωθυπουργού για το σημαντικό αυτό έργο.»
Πέραν του λιμανιού ο Χρ.Γραμματικόπουλος έθεσε στον κ. Αγγελάκα και ορισμένα αλλά θέματα της περιοχής όπως το πρόβλημα του νερού (ύδρευσης) πολλών περιοχών του Δήμου αλλά και της άρδευσης των καλλιεργειών. Επίσης  του έθεσε το πρόβλημα της διαχείρησης των σκουπιδιών αλλά και την υπόθεση της Καραθώνας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου