Πέμπτη 25 Οκτωβρίου 2012

ΑΣΧΗΜΗ ΕΞΕΛΙΞΗ ΓΙΑ ΚΕΜΧ - ΣΦΟΔΡΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΥ

Δυσάρεστη τροπή πήρε η υπόθεση του στρατοπέδου του ΚΕΜΧ μετά τη χθεσινή απόφαση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Π. Καράμπελα περί αναστολής της λειτουργίας του ΚΕΜΧ. Άμεση και σφοδρή υπήρξε η αντίδραση του επικεφαλής της ελάσσονος αντιπολίτευσης κ. Χρήστου Γραμματικόπουλου, ο οποίος χαρακτήρισε ως πρόκληση για την πόλη του Ναυπλίου την ανωτέρω απόφαση και ζήτησε την άμεση αντίδραση συνολικά της πολιτικής ηγεσίας του Νομού.

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Γραμματικόπουλου είναι η κάτωθι:


"Αποτελεί εμπαιγμό και πρόκληση η απόφαση του Υφυπουργού Εθνικής Άμυνας κ. Π. Καράμπελα περί κλεισίματος του στρατοπέδου του ΚΕΜΧ.
Η απόφαση – απάντηση του κ. Υφυπουργού (κατόπιν σχετικής ερωτήσεως του Βουλευτού της Νέας Δημοκρατίας κ. Ανδριανού) όχι μόνο στερείται σοβαρής αιτιολόγησης αλλά ταυτόχρονα, ενώ από τη μία επικαλείται εξοικονόμηση πόρων, την ίδια στιγμή προκρίνει το άνοιγμα άλλου στρατοπέδου (Καλαμάτας). Πρέπει σύσσωμη η πολιτική ηγεσία του Νομού να αντιδράσει θέτοντας το θέμα σε επίπεδο Υπουργού ακόμη και Πρωθυπουργού προκειμένου να ανακληθεί αυτή η απαράδεκτη απόφαση. Η πολυεπίπεδη ζημιά που γίνεται με το κλείσιμο του ΚΕΜΧ δεν αφορά μόνο το Ναύπλιο, αφορά ολόκληρο το Νομό."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου