Δευτέρα 13 Δεκεμβρίου 2010

ΟΛΟΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΣΤΗ ΧΘΕΣΙΝΗ ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ: ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ




Με την παρουσία όλων των στελεχών της, πραγματοποίησε χθες η δημοτική παράταξη «ΝΑΥΠΛΙΟ ΝΕΑ ΕΛΠΙΔΑ» την πρώτη μετεκλογική συνεδρίασή της. Έγινε αναλυτική αποτίμηση του εκλογικού αποτελέσματος και αξιολογήθηκαν όλες οι παράμετροι που θα πρέπει να προσεχθούν στο μέλλον. Ταυτόχρονα, χαράχθηκαν οι βασικοί άξονες της στρατηγικής που θα ακολουθήσει ο συνδυασμός τόσο εντός όσο και εκτός του Δημοτικού Συμβουλίου. Μετά το τέλος της συνεδρίασης, ο επικεφαλής της παράταξης κ. Χρήστος Γραμματικόπουλος, δήλωσε τα ακόλουθα:

«Σήμερα, η δημοτική μας παράταξη πραγματοποίησε την πρώτη συνεδρίαση μετά τις εκλογές. Συζητήσαμε και αναλύσαμε το εκλογικό αποτέλεσμα βγάζοντας χρήσιμα συμπεράσματα. Δίχως αμφιβολία, το 18% που κατέγραψε ο συνδυασμός μας, ένας συνδυασμός εντελώς καινούριος και δίχως καμία κομματική ή άλλη υποστήριξη, είναι ιδιαίτερα σημαντικό. Ενωμένοι και αποφασισμένοι συνεχίζουμε την δράση μας. Είναι χρέος μας απέναντι σε όλους τους συμπολίτες μας, απέναντι στον τόπο μας. Οι βασικοί άξονες, πάνω στους οποίους σκοπεύουμε να κινηθούμε, είναι:

1. Έλεγχος σε ζητήματα διαφάνειας και χρηστής διοίκησης.
2. Έλεγχος της αποτελεσματικότητας της δημοτικής αρχής και συνολικά των υπηρεσιών του Δήμου.
3. Προτάσεις και έντονη παρουσία μας ιδιαίτερα στα περιφερειακά κομμάτια του Δήμου.
4. Ορθή εφαρμογή και αξιοποίηση του «ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ».

Στις 7 Νοεμβρίου, η δημοτική μας παράταξη πραγματοποίησε το ξεκίνημά της, καταγράφοντας ένα σημαντικό ποσοστό για πρώτη φορά. Με σοβαρότητα, υπευθυνότητα και συστηματική δουλειά προχωρούμε δυναμικά.».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου