Τετάρτη 14 Ιουλίου 2010

Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΚΑΛΙΔΗΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΜΕ ΧΡΗΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ.


Ο γνωστός επιχειρηματίας Δημήτρης Σκαλίδης στις προσεχείς δημοτικές εκλογές θα είναι υποψήφιος με τον Χρήστο Γραμματικόπουλο. Πρόκειται για ένα από τα σημαντικότερα ονόματα, όχι μόνο στην περιοχή του Τολού αλλά και ευρύτερα στο νομό Αργολίδος, στον τομέα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων. Είναι γνωστό το πάθος του για το Τολό. Αναμφίβολα η παρουσία του σηματοδοτεί μεγάλες εξελίξεις για την περιοχή αυτή.


Αναλυτικά η δήλωσή του είναι η κάτωθι:

«Το Τολό με τις μεγάλες δυνατότητές του και την προοπτική του, μας υποχρεώνει να βοηθήσουμε στην ανάδειξη και καταξίωσή του στη θέση που του αρμόζει.


Οι τουριστικές του υποδομές έμειναν πάρα πολύ πίσω σε αντίθεση με τα επιδιωκόμενα αποτελέσματα των επαγγελματιών και κατοίκων του Τολού.


Η αξιοποίηση αυτών των δυνατοτήτων δεν θα καταστήσουν μόνο το Τολό σαν τουριστικό κέντρο αλλά τα κοινωνικά και οικονομικά αποτελέσματα θα επηρεάσουν άμεσα και την ευρύτερη περιοχή.


Επειδή πιστεύω σε αυτές τις δυνατότητες, οι οποίες ατυχώς δεν αξιοποιήθηκαν καθόλου τα τελευταία χρόνια, υποχρεώνομαι να θέσω τον εαυτό μου στην προσπάθεια επίτευξης όσο το δυνατόν περισσοτέρων στόχων.


Σε συνεργασία με τους άλλους Τολιανούς υποψηφίους και την εμπιστοσύνη που μας ενέπνευσε ο νέος, δυναμικός και πολύ ορεξάτος για δουλειά υποψήφιος Δήμαρχος Χρήστος Γραμματικόπουλος, αποφάσισα να συμμετάσχω σε αυτήν την προσπάθεια προοπτικής και ελπίδας για τον τόπο μας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου