Πέμπτη 27 Μαΐου 2010

Η ΜΑΤΟΥΛΑ ΦΑΣΙΛΗ ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΧΡΗΣΤΟ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ


Μία ακόμα γυναίκα στο ψηφοδέλτιο του Χρήστου Γραμματικόπουλου. Η Σταματίνα (Ματούλα) Φασιλή σύζυγος του Γιώργου Φασιλή, νοικοκυρά και μητέρα δύο παιδιών. Αριστούχος σπουδάστρια στο Ινστιτούτο Επαγγελματικής Κατάρτισης (ΙΕΚ) Ναυπλίου, στο νεοσύστατο τμήμα «Τεχνικός Μαγειρικής Τέχνης». Όπως είναι φυσικό, αγαπά την μαγειρική στην οποία έχει διακριθεί και βραβευθεί. Η Ματούλα Φασιλή είναι σίγουρα μία γυναίκα δραστήρια, αεικίνητη, με επιμονή και πείσμα.

Αναλυτικά η δήλωσή της, με την οποία ανακοίνωσε την υποψηφιότητά της, είναι η εξής:

“Αποφάσισα να είμαι υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τον Χρήστο Γραμματικόπουλο στις προσεχείς δημοτικές εκλογές του Νοεμβρίου, γιατί πιστεύω στο δημιουργικό του πνεύμα, στις καινούριες ιδέες, στις καθαρές κουβέντες και στην αποτελεσματικότητά του. Πιστεύω, επίσης, ότι κάθε ενεργός πολίτης πρέπει να συμμετέχει στα κοινά. Κάθε δημότης πρέπει να προσφέρει ενεργά στην κοινωνία που ζει από οποιαδήποτε θέση μπορεί.

Η εικόνα του Ναυπλίου, σήμερα, είναι εικόνα εγκατάλειψης. Μια πόλη που θα έπρεπε να αποτελεί έναν σύγχρονο τουριστικό πόλο έλξης, είναι φανερό ότι έχει «κολλήσει». Η ιστορική μας πόλη αξίζει σίγουρα κάτι καλύτερο. Αξίζει μία αλλαγή. Τόσο σε πρόσωπα όσο και σε πρακτικές.

Ο Χρήστος Γραμματικόπουλος έχει αποδείξει ότι ξέρει να δημιουργεί, να οργανώνει, να διοικεί. Είναι σίγουρο ότι θα μπορέσει να ξαναβάλει σε μία σειρά και σε μία τροχιά προόδου, τον διευρυμένο πλέον Δήμο. Είναι σαφές ότι όλοι μας επενδύουμε τις ελπίδες μας στο πρόσωπό του, για ένα καλύτερο αύριο για τον Δήμο μας.”

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου