Τρίτη 18 Μαΐου 2010

Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΠΥΡΟΣ ΔΕΔΕΓΚΙΚΑΣ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΜΕ ΧΡ. ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟ


Με ραγδαίο ρυθμό συνεχίζονται οι προσχωρήσεις στο συνδυασμό του Χρήστου Γραμματικόπουλου. Ένα ακόμη νέο και πολιτικά άφθαρτο πρόσωπο, ο γιατρός Σπύρος Δεδεγκίκας, θα είναι υποψήφιος με τον Χρήστο Γραμματικόπουλο.

Ο καταξιωμένος γιατρός είναι ασφαλώς άλλη μία ποιοτική παρουσία, με μεγάλες δυνατότητες προσφοράς. Αναλυτικά η δήλωση με την οποία ο Σπύρος Δεδεγκίκας ανακοίνωσε την υποψηφιότητά του, είναι η κάτωθι:

“Προσωπική μου άποψη είναι ότι ένας πολιτικός ή ένας υποψήφιος πολιτικός θα πρέπει να έχει σκοπό όχι να πείσει τους πολίτες να λάβουν συγκεκριμένες αποφάσεις αλλά να τους οδηγεί σε ορθές επιλογές και να αναδεικνύει το σωστό για το κοινό συμφέρον.


Η πόλη μας και η χώρα γενικότερα χρειάζεται πολιτικό προσωπικό που να αφοσιώνεται στα πραγματικά καθημερινά προβλήματα, να βελτιώνει την ποιότητα ζωής, να δημιουργεί προϋποθέσεις για ένα καλύτερο αύριο, να μπορεί να διεκδικεί αυτά που αρμόζουν στην ιστορία της, πάντα με σεβασμό στον πολίτη. Χρειαζόμαστε ανθρώπους που να είναι σε θέση να οδηγήσουν την πόλη και κατ' επέκταση τη χώρα μας ξανά σε μέρες αίγλης. Θα πρέπει επιτέλους να εμπεδώσουμε ότι σε όλους μας αξίζει αν μη τι άλλο να ζούμε σε μία όμορφη, φιλική, φροντισμένη, πλούσια σε πολιτιστική δραστηριότητα, καθαρή και με ανεπτυγμένη οικολογική συνείδηση πόλη. Μια πόλη αντάξια της ιστορίας της. Μας αξίζει! Δεν έχουμε παρά να την διεκδικήσουμε.


Η ανανέωση και η είσοδος νέων προσώπων, με ευρύτερα καινοτόμες ιδέες, αποτελεί επιτακτική ανάγκη για κάθε πόλη που είναι ανοιχτή σε ουσιαστικές αλλαγές. Αποτελεί επιτακτική ανάγκη για κάθε πολίτη που ξέρει να διεκδικεί όσα του ανήκουν.


Αυτό οφείλει να κάνει ο σύγχρονος και υγιής πολιτικός λόγος. Υποθέτοντας, βέβαια, πως οι πολίτες σύσσωμοι είναι έτοιμοι να ανταποκριθούν σε μια πραγματικά ουσιαστική αλλαγή που θα έχει σαν συνέπεια την ανάπτυξη της πόλης μας και τη μεταμόρφωσή της σε πόλο έλξης αναρίθμητων επισκεπτών.


Αλλιώς τι μας χρειάζονται οι εκλογικές αναμετρήσεις κάθε τόσο;


Με αυτήν την προοπτική και με αυτές τις προϋποθέσεις επέλεξα να στηρίξω τον κ. Χρήστο Γραμματικόπουλο και να συμπορευθώ μαζί του σε μια μεγάλη προσπάθεια αναγέννησης της πόλης του Ναυπλίου. Το έχει ανάγκη ο τόπος, το έχουμε ανάγκη όλοι εμείς που ζούμε σε αυτόν τον τόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου