Παρασκευή 11 Απριλίου 2014

ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ κ. ΚΩΣΤΟΥΡΟ, ΜΗΝ ΟΛΙΣΘΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ.

Καταλαβαίνουμε την αμηχανία του κ. Κωστούρου μπροστά σε μία καλοσχεδιασμένη και σίγουρα ενδιαφέρουσα πρόταση, όπως ήταν αυτή του κ. Γραμματικόπουλου για τους πεζόδρομους και ποδηλατόδρομους στους άξονες Ναυπλίου - Νέας Κίου και Ναυπλίου - Αρίας. Θα περίμενε κανείς από έναν δήμαρχο, να συζητήσει αυτή την πρόταση, ενδεχομένως να την εμπλουτίσει ακόμα και να την τροποποιήσει, αν κάπου χρειάζεται. Δυστυχώς, αντί ενός τέτοιου γόνιμου διαλόγου για άλλη μια φορά ο κ. Κωστούρος απάντησε με ειρωνείες, εξυπναδίστικους υπαινιγμούς και προσβολές. Η έλλειψη παιδείας σε όλο της το μεγαλείο. Δεν πρόκειται να μπούμε σε αυτή τη διαδικασία. Θα συνεχίσουμε να οραματιζόμαστε, να σχεδιάζουμε και να προτείνουμε πράγματα για το καλό του δήμου μας.

Υ.Γ.1 : Τα περί περιοχής απολύτου προστασίας δείχνουν, ότι ο κ. Κωστούρος δεν έχει αντιληφθεί καν το αντικείμενο της προτεινόμενης παρέμβασης. Είμαστε πάντα στη διάθεσή του να του εξηγήσουμε καλοπροαίρετα τα φωτορεαλιστικά και αρχιτεκτονικά σχέδια της πρότασης.

Υ.Γ.2: Την ευαισθησία μας και τη γνώση μας για κάποια πράγματα την αποδεικνύουμε με πράξεις κ. Κωστούρο. Και εσείς, δυστυχώς, μετά από τόσα χρόνια που διαχειρίζεστε την εξουσία, δεν έχετε κατορθώσει να φτιάξετε ούτε ένα μέτρο ποδηλατόδρομου. Αυτή είναι η πραγματικότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου