Τετάρτη 22 Ιανουαρίου 2014

ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΤΡΙΑΝΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΝΑΥΠΛΙΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙ ΑΠΩΝ.

Μάταια περιμέναμε δύο μήνες τώρα που διαρκεί η δημόσια διαβούλευση για την " Ολοκληρωμένη Διαχείριση Απορριμμάτων Περιφέρειας Πελοποννήσου με ΣΔΙΤ", το Δήμαρχο Ναυπλιέων να φέρει στο Δημοτικό Συμβούλιο προς συζήτηση το θέμα των περιβαλλοντικών επιπτώσεων αλλά και του Σταθμού Μεταφόρτωσης, που προβλέπεται να δημιουργηθεί στα όρια του Δήμου Ναυπλιέων, λίγα μέτρα από το δρόμο Ναυπλίου-Νέας Κίου.

Ανικανότητα; Αδιαφορία; Συμφωνία με την πρόταση; Δεν ξέρουμε τι είναι χειρότερο, εκείνο που ξέρουμε είναι ότι την Παρασκευή 24 Ιανουαρίου στο Περιφερειακό Συμβούλιο στην Τρίπολη θα αποφασιστεί η έγκριση της Περιβαλλοντικής Μελέτης και θα προχωρήσουν οι διαδικασίες που δεσμεύουν το Δήμο Ναυπλιέων και όλη την Αργολίδα για τριάντα χρόνια.

Δεν υπάρχει δικαιολογία, ο κ. Κωστούρος αποφασίζει μόνος του για ένα τόσο σημαντικό ζήτημα που αφορά τη ζωή και το μέλλον των Δημοτών και του Δήμου;

Θα είναι και αποκλειστικά υπεύθυνος για τις όποιες δυσμενείς συνέπειες προκύψουν.

Έστω και την τελευταία στιγμή, τον καλούμε να συγκαλέσει έκτακτο Δημοτικό Συμβούλιο, να συζητηθεί και αποφασιστεί η θέση μας που θα μεταφερθεί την Παρασκευή στο Περιφερειακό Συμβούλιο.

Είναι το τελευταίο και ελάχιστο που μπορεί να κάνει ο κ. Κωστούρος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου